Υπέρκομψη: Τι της αρέσει πιο πολύ; Τι; Τσουρέκι Τερκενλή!

από Αύγουστος Μπλανκί
ΥΠΕΡΚΟΜΨΗ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΕΡΚΕΝΛΗ
Τι σχέση έχει ένα Τσουρέκι Τερκενλή με την Υπέρκομψη και γιατί αυτό να αποτελεί ξαφνικά είδηση; Μα γιατί το μας το αποκάλυψε στο τουίτερ η άκρως αποκαλυπτική δημοσιογράφος (και επίσης Υπέρκομψη) Χριστίνα Κοραή. Το τσουρέκι πάντως αυτό της το πήρε δώρο της Μαρέβας ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας προκειμένου να την ευαρεστήσει. Ελπίζουμε μόνο να μην απολέσει η Υπέρκομψη την υπερκομψότητά της, καθότι η σοκολάτα, ως γνωστόν, παχαίνει ολίγον τι.

Υπέρκομψη: Της αρέσει το Τσουρέκι Τερκενλή

Για να το πούμε πάντως κάπως πιο κομψά, άργησε λίγο να βγει η καλή η είδηση σήμερα και θα χάναμε το ψωμάκι μας, αλλά τελικά ο υπέρκομψος Θεός των Ελλήνων μάς λυπήθηκε και βγήκε.

Ποια είναι η είδηση; Ότι όσο Υπέρκομψη και να είσαι, ο ορισμός της υπερκομψότητας να είσαι, δεν μπορείς να αντισταθείς σε ένα Τσουρέκι Τερκενλή με σοκολάτα! Αυτό αποκάλυψε με ένα υπέρκομψο τουίτ η συνάδελφος Χριστίνα Κοραή και αμέσως δημιουργήθηκε μια υπέρκομψη αίσθηση σε όλο το τουιτερικό περιβάλλον.

Αυτό κι αν είναι είδηση, Πλεμπαίοι μου.

Ευχαριστούμε, Χριστίνα. Ευχαριστούμε.

Υπέρκομψη: Της αρέσει το Τσουρέκι Τερκενλή

Όπως μάλιστα διαβάζουμε και στο πλούσιο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ:

Με ένα… δώρο έφυγε από το γεύμα σε ξενοδοχείο του κέντρου της Θεσσαλονίκης η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Κατά τη διάρκεια του γεύματος η κ. Γκραμπόφσκι είπε στην παρέα της πως το τσουρέκι με σοκολάτα της αρέσει πολύ και πάντα παίρνει όταν έρχεται στην πόλη. 

Με ένα… δώρο έφυγε από το γεύμα σε ξενοδοχείο του κέντρου της Θεσσαλονίκης η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος η κ. Γκραμπόφσκι είπε στην παρέα της πως το τσουρέκι με σοκολάτα της αρέσει πολύ και πάντα παίρνει όταν έρχεται στην πόλη. 

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε την επιθυμία της… πράξη.

Φεύγοντας από το ξενοδοχείο  ο κ. Τζιτζικώστας της έδωσε ένα τσουρέκι “Τερκενλή” με σοκολάτα.

Πάντως, όλα και όλα, την ΕΙΔΗΣΗ την έβγαλε πρώτη η Χριστίνα. Όλα και όλα.

Υπέρκομψη: Της αρέσει το Τσουρέκι Τερκενλή

ΥΓ. Να μην ξεχάσω να δω τα ποσοστά άνεργων δημοσιογράφων που ανακοίνωσε πρόσφατα η ΕΣΗΕΑ.

Υπέρκομψη: Της αρέσει το Τσουρέκι Τερκενλή

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα