Άδωνις: Δεν… ευθύνεται η Θεία Κοινωνία για την εξάπλωση του COVIC-19 (VIDEO)

από Αύγουστος Μπλανκί
«Τα επιδημιολογικά στοιχεία ΔΕΝ συνδέουν τη διάδοση του κορωνοϊού με τη Θεία Κοινωνία. Αν είχα πειστεί για το αντίθετο, δεν θα δίσταζα να πάρω μέτρα, αλλά δεν έχω πειστεί». Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Ελληνικού) ήταν ρητός και κατηγορηματικός απαντώντας σε ερώτηση τηλεοπτικού σταθμού «γιατί ακόμη δεν έχουν ληφθεί μέτρα προστασίας παρά τις συνεχείς και αδιάλειπτες προειδοποιήσεις των ειδικών;».

Και συνέχισε, λάβρος, τονίζοντας: «Τα επιδημιολογικά δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν μια διαρκή μείωση του μέσου όρου ηλικίας των φορέων και ότι πολλοί φορείς είναι από δομές προσφύγων. Τα δεδομένα δεν έχουν συνδέσει τη διάδοση με τη Θεία Κοινωνία, να είμαστε σοβαροί».

«Χθες είχαμε μαζική διαδήλωση για τον Ζακ Κωστόπουλο και προχθές για τον Παύλο Φύσσα. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που κόπτονται τόσο για τη Θεία Ευχαριστία να λέει “γιατί μαζεύτηκαν τόσοι χιλιάδες;”» παραπονέθηκε με το γνωστό (σκωπτικό) ύφος που όλοι αγαπήσαμε.

Εμείς, ως Σατιρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν γνωρίζουμε πού (1-0) ακριβώς τα βρήκε αυτά τα «επιδημιολογικά δεδομένα» η αναπτυξιακή υπουργάρα της καρδιάς μας. Ίσως από τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, που προχθές δήλωσε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ότι «έχουμε χιλιάδες ιερείς, αν δούμε τα κρούσματα σε ιερείς είναι ελάχιστα. Τα κρούσματα σε ιερείς είναι ελάχιστα και εκείνοι κοινωνούν, αν υπήρχε εκεί ο ιός, ήταν οι πρώτοι που θα είχαν νοσήσει». Δείτε εδώ αναλυτικότερα: Καθηγητής Επιδημιολογίας: Απειροελάχιστος ο κίνδυνος κορωνοϊού από τη Θεία Κοινωνία.

Πράγματι. Ισχύει. Τα κρούσματα σε ιερείς και εν γένει σε ιερωμένους είναι ελάχιστα. Ε λ ά χ ι σ τ α. Τα έχουμε καταγράψει κι εμείς. Εδώ: Άγ. Όρoς: Μία ολόκληρη Μονή κόλλησε «Χριστό» και μπήκε σε Ιερά Καραντίνα. Και εδώ: Παπάς που κόλλησε «Χριστό» πήγε και έκανε αγιασμό σε σχολείο. Και εδώ: Νομός Τρικάλων: Πέντε ιερείς κόλλησαν Χριστό.

Είναι όντως ελάχιστα. Εξάλλου ουδείς ειδικός, ουδείς καθηγητής Λοιμωξιολογίας ανησυχεί. Μόνο ετούτος εδώ ο τριτοτέταρτος (γνωστός αντικυβερνητικός και αναρχίζων, αναρχοκομμουνιστής, ήταν παλιά στον ΓΑΠ):

Και ετούτη εδώ η τεταρτοπέμπτη, εκτοκλασάτη.

Αλλά και τούτος εδώ, που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Έτσι και βγει ετούτος σε κανένα εξωτερικό, σε καμιά Ελβετία λόγου χάριν, και πει αυτές τις αηδίες για τη Θεία Κοινωνία, έχει να εισπράξει χλεύη που θα πάει σύννεφο.

Όχι και πάλι όχι. Δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία. Στην Εκκλησία δεν κολλάς ιό, κολλάς Θεό, κολλάς Χριστό. Τέρμα και τελείωσε.

Εμείς στην Πλέμπα ενημερωνόμαστε από ΜΙΑ και ΜΟΝΟ λοιμωξιολόγο. Αυτήν ξέρουμε, αυτή εμπιστευόμαστε. Και αυτήν σάς προτείνουμε. 😂Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα