Νέα λίστα Πέτσα στα σκαριά: άλλα 2 εκατ. ευρώ για τα ΜΜΕ!

από Αύγουστος Μπλανκί
Λίστα Πέτσα - Μητσοτάκης Μαυρίδης Πορτοσάλτε
Τα νοσοκομεία έχουν σημάνει συναγερμό, η ύφεση τόσο για τη οικονομία όσο και ειδικότερα για τους εργαζόμενους (όσους εργάζονται ακόμη τέλος πάντων) χτυπάει καμπανάκι, ωστόσο η Κυβέρνηση Κένεντι (σημ.: φρέσκο, ε;) έχει άλλες προτεραιότητες: τα ΜΜΕ. Κάτι θα ξέρει παραπάνω…

Λίστα Πέτσα – Μητσοτάκης Μαυρίδης Πορτοσάλτε

Εμείς, ως Σατιρικό Πρακτορείο Ειδήσεων «Η Πλέμπα», δεν πρόκειται φυσικά να καταγγείλουμε το οτιδήποτε, διότι κατά πάσα πιθανότητα (σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες) θα είμαστε μέσα και στη νέα λίστα, ωστόσο, για να παζαρέψουμε ακόμη καλύτερη τιμή, ας κάνουμε ότι αντιπολιτευόμαστε την Κυβέρνηση Μωυσή. Τούτος εδώ δηλαδή είναι πιο ξύπνιος; Αυτόν εδώ λέμε: https://www.liberal.gr/apopsi/o-k-tsipras-einai-enas-en-anamoni-prothupourgos/324441.

Λίστα Πέτσα - Μητσοτάκης Μαυρίδης Πορτοσάλτε

Λίστα Πέτσα – Μητσοτάκης Μαυρίδης Πορτοσάλτε

Ως γνωστόν, αν δεν πουλήσεις μούρη στην πιάτσα των ΜΜΕ, σε έχουν χεσμένο. Αν είσαι δεδομένος, κανείς δεν σου δίνει σημασία. Ως εκ τούτου, παρόλο που θα είμαστε ΚΑΙ στη Νέα Λίτσα Πέτσα, εμείς θα κάνουμε ότι αντιπολιτευόμαστε την κυβέρνηση Τσώρτσιλ (μπας και πετύχουμε καλύτερη τιμή) και εσείς θα κάνετε ότι μας διαβάζετε.

«Νέα εκστρατεία ενημέρωσης»

Το λοιπόν: ο Πέτσας σήμερα εμφανίστηκε λάβρος και ανένδοτος στη Βουλή ξεκαθαρίζοντας ότι θα γίνει νέα «καμπάνια ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση των πολιτών» και ανακοινώνοντας ξερά ότι η καινούργια διαφημιστική εκστρατεία θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. (Κάπου εκεί να περιμένετε και το μάξι λόκντάουν, αλλά εγώ δεν σας είπα τίποτα.)

Παραστατικότερα (ή «πιο συγκεκριμένα» που λένε και οι αναλφάβητοι), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Κένεντι διευκρίνισε ότι θα επιστρατευτεί ανάδοχος ο οποίος και θα αναλάβει να μοιράσει τα γκα-φρά, ε, σόρι, τα κονδύλια, ενώ το ποσό που θα διατεθεί αυτή τη φορά θα είναι δυστυχώς μόνο 2 εκατομμύρια ευρώ (συν ΦΠΑ). Λίγα αυτή τη φορά. Δυστυχώς.

Λίστα Πέτσα - Μητσοτάκης Μαυρίδης Πορτοσάλτε

Λίστα Πέτσα – Μητσοτάκης Μαυρίδης Πορτοσάλτε

Τέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης «γιατί δεν υιοθετεί τη μέθοδο των δωρεάν τηλεοπτικών μηνυμάτων που στο κάτω κάτω της γραφής είναι υποχρεωμένα τα πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια να προβάλουν», ισχυρίστηκε ότι «τα δωρεάν μηνύματα είναι μεν χρήσιμα, αλλά θα πρέπει να τα δούμε ως προς την αποτελεσματικότητά τους». Καταλάβατε τίποτα; Όχι, ε; Ούτε εγώ.  

Τέλος πάντων, δύο εκατομμύρια ευρώ αναμένουν μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες τσέπες, των οποίων οι κάτοχοι είχαν σωστά δομημένο βιογραφικό (για να το δει ο εργοδότης), δεν συνωστίζονταν στα κομματικά γραφεία και έκαναν τις σωστές επιλογές. Οι υπόλοιποι ας προσέχατε.

Πάρτε και δώρο ένα μιμ, το οποίο δεν βάλαμε το πρωί, γιατί ήταν κάπως βαρύ…

Λίστα Πέτσα - Μητσοτάκης Μαυρίδης Πορτοσάλτε


ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 🙂

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα