Πέντε χιλιάδες ευρώ τον μήνα μόνο για… ζαμπονοτυρόπιτες θέλει το πρωθυπουργικό γραφείο

από Αύγουστος Μπλανκί
Τη βλέπετε αυτή; Είναι μια ζαμπονοτυρόπιτα που πουλήθηκε κανονικά και για την οποία ουδέποτε κόπηκε απόδειξη. Είναι η καταραμένη ζαμπονοτυρόπιτα που στοίχειωσε το έθνος μας. Η αξία της κυμαίνεται γύρω στα 2,5 με 3 ευρώ. Λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση στη χώρα μας, άλλες 122 δισεκατομμύρια τέτοιες ζαμπονοτυρόπιτες χωρίς απόδειξη πουλήθηκαν, με αποτέλεσμα το χρέος να εκτοξευθεί στα 366 δισ. ευρώ και να φτάσουμε στο σημερινό χάλι των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων, της τρόικας, της φτώχειας και της λιτότητας.

ζαμπονοτυρόπιτες πρωθυπουργικό γραφείο

Το βλέπετε αυτό;

ζαμπονοτυρόπιτες πρωθυπουργικό γραφείο

Είναι μια λίστα με ζαμπονοτυρόπιτες (εδώ όλο το ρεπορτάζ) που καταναλώθηκαν από το πρωθυπουργικό γραφείο μες σε ενάμιση περίπου μήνα και για τις οποίες κόπηκε κανονικά απόδειξη. Επαναλαμβάνουμε: ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Η Κυβέρνηση Κένεντι με τη στάση της δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους, όπως δεν το είχε κάνει πριν ουδείς άλλος πρωθυπουργός και ουδεμία κυβέρνηση. Όλοι άλλωστε θυμόμαστε τα κεράσματα στον «Αστέρα» αλλά και τα δωρεάν σπασίματα στα μπουζούκια επί εποχής σοσιαλιστικών και άλλων μαδουρέικων κυβερνήσεων.

ζαμπονοτυρόπιτες πρωθυπουργικό γραφείο

Όχι, αγαπητοί μου. Αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η τωρινή κυβέρνηση πληρώνει κανονικά – και κόβει και απόδειξη. Και μετά αφαιρεί βεβαίως τα έξοδα. Αλλά επειδή μέσα στα έξοδα είναι και η κυβέρνηση, που θα ΄λεγε και ο σχωρεμένος ο Τζιμάκος, τελικά τη ζαμποτυρόπιτα-με-απόδειξη την πληρώνετε εσείς.

Δεν κατάλαβα. Ποιος περιμένατε να την πληρώσει; Δεν φτάνει που κόβουν και απόδειξη…

Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Έχει όμως πολλά έξοδα. Ποοοολλάαααα έξοδα.

ζαμπονοτυρόπιτες πρωθυπουργικό γραφείο


Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα