Μητσοτάκης: Ρίχνει… άκυρο στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

από Αύγουστος Μπλανκί
παρελάσεις
Πώς τους πετσόκοψε έτσι τους συναγωνιστές ο Κυριάκος. Ειδικά με τις παρελάσεις ο Μπουμπούκος μας μάλλον θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει.

Ο Πέτσας το ‘πε σήμερα καθαρά και ξάστερα: Με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού δεν θα διεξαχθούν στις 28 Οκτωβρίου οι καθιερωμένες μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

παρελάσεις

Κι αμέσως όλο το φιλελευθεριάτο αναρωτήθηκε: τι επιτέλους συμβαίνει με αυτόν τον Κυριάκο; Θέλει να διαλύσει το έθνος; Μήπως είναι μπολσεβίκος; Κομμουνιστής; Εαμοβούλγαρος; Εθνομηδενιστής;

Διότι μια καταργεί το Πάσχα, μια τον Δεκαπενταύγουστο και τα πανηγύρια του, τώρα τις σχολικές και τις στρατιωτικές παρελάσεις του ηρωικού ΟΧΙ. Το επόμενο βήμα του δηλαδή ποιο μπορεί να είναι; Να καταργήσει και τα Χριστούγεννα;;; Αυτό που φοβόταν τελικά ο Μάκης ο Βορίδης, αντί να γίνει από τον εθνομηδενιστή Τσίπρα, θα γίνει από τον Πρόεδρό της Μεγάλης Πατριωτικής μας Παράταξης;;;

Πάντως οι εαμομπολσεβίκοι από τώρα ετοιμάζονται να βγουν έξω με τα ερυθρά σημαιάκια και τα στυλιάρια τους για να τα κάνουν όλα γης μαδιάμ στις 17 Νοέμβρη. Εκεί φαίνεται ότι δεν τολμάει η κυβέρνηση Κούλη να κάνει κάτι – ιδεολογική ηγεμονία αριστεράς γαρ.

Για αυτό και μες στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας επικρατεί ήδη μεγάλη δυσφορία. Ό,τι δεν κατάφεραν οι εθνομηδενιστές αριστεροί τόσα χρόνια, θα τα καταφέρει ο Κούλης με πρόσχημα έναν ανύπαρκτο ιό. Αν έχεις τέτοιους δεξιούς, τι τους θες τους αριστερούς!

Ευτυχώς υπάρχουν και λαμπρές εθνικές εξαιρέσεις. Ήδη ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση Μητσοτάκη, εκδίδοντας μάλιστα και μια σκληρή ανακοίνωση:

«Επαναλαμβανόμενες “συμπτώσεις”, παύουν να είναι συμπτώσεις. Πρώτα απαγορεύτηκε η Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης, ενώ τα τζαμιά λειτουργούσαν κανονικά, χωρίς έλεγχο. Ακολούθησαν οι απαγορεύσεις για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου (Δεκαπενταύγουστος), αφού είχαμε συνολική “ανάπαυση” λόγω καλοκαιριού! Τώρα ήρθε και η ώρα της 28ης Οκτωβρίου. Ερώτηση: Θα ακολουθήσουν και τα Χριστούγεννα μετά από μια “ανάπαυση” στις 17 Νοέμβριου;».

Έρχονται οι δεξιοί, οι συναγωνιστές μας, και μας καταργούν τις παρελάσεις; Τα ύστερα του κόσμου!

παρελάσεις

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα