Εμφύλιος στην οικογένεια Πλεύρη: Θάνος VS Κωνσταντίνου!

από Αύγουστος Μπλανκί
Εμφύλιος στην οικογένεια Πλεύρη
Εμφύλιος στην οικογένεια Πλεύρη! Δεν συμφωνεί ο υιός Θάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με το αίτημα εξαίρεσης όλων των δικαστών που κατέθεσε σήμερα ο πατήρ Κωνσταντίνος Πλεύρης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος ενδοοικογενειακός εμφύλιος.

Αίτηση εξαίρεσης όλων των μελών του δικαστηρίου (πλην της τρισαγαπημένης και τετράκις λατρεμένης Εισαγγελέως) διότι «υπάρχουν υπόνοιες επηρεασμού του δικαστηρίου από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ, ακόμη και από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων», κατέθεσε σήμερα εκ μέρους του Γιάννη Λαγού ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και αμέσως ξέσπασε θυελλώδης καυγάς στο πλευραίικο. Εμφύλιος στην οικογένεια Πλεύρη!

Για αρχή, ο υιός Θάνος βγήκε με ένα τουίτ και αποδοκίμασε τις ενέργειες του πατέρα.

Ταυτοχρόνως, για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στο κόμμα, πήρε αμέσως τον Κυριάκο τηλέφωνο και του διεμήνυσε: «Πρόεδρε, εγώ δεν έχω καμιά σχέση με τον φασίστα πατέρα μου! Εγώ είμαι antifa!». (Για τις antifa εκδηλώσεις της ΝΔ δείτε εδώ.)

«Μην ανησυχείς, Θάνο μου, δεν υπάρχει ζήτημα διαγραφής σου. Δεν υφίσταται θέμα οικογενειακής ευθύνης στο δημοκρατικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά γίνονται σε άλλους χώρους. Όχι στη Νέα Δημοκρατία» απάντησε ο Κυριάκος, και η καρδιά του Θανούλη πήγε στη θέση της. «Ευχαριστώ, πρόεδρε» ψέλλισε.

Εμφύλιος στην οικογένεια Πλεύρη

Σειρά τώρα είχε ο Πατέρας…

Αμέσως ο Θάνος τον πήρε τηλέφωνο. «Θα μου το πληρώσεις αυτό, εσχατόγερε. Έρχομαι από εκεί τώρα και θα τα πούμε!» ούρλιαξε.

«Σκασμός, μυξιάρικο. Μήπως επιθυμείς τας σφαλιάρας τας οποίας δεν έφαγε τελικώς ο Κασιδιάρης να τας φας εσύ; Τα θέλει ο ποπός σου, μου φαίνεται. Λησμονείς ότι έχω μαύρη ζώνη στας πολεμικές τέχνες;» απάντησε ο μεγάλος Πατήρ.

Σημείωσις: Είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Πατήρ Πλεύρης έχει ανώτερη ζώνη στις πολεμικές τέχνες. Δείτε το βίντεο και καταλάβετε τι θα πάθαινε ο Κασιδιάρης έτσι και εκμαινόταν ο Μεγάλος Πατήρ Πλεύρης. Έτσι και δεν κρατούσε την ψυχραιμία του.

«Άντε ρε σάψαλο από δω! Έχε χάρη που σέβομαι τις χιλιετίες σου, αλλιώς θα σου έδειχνα τι σημαίνει κομάντο Μεγάλου Πεύκου, φλώρε! Εγώ δεν φοβήθηκα να πάω στην πλατεία Εξαρχείων πρωί πρωί, θα φοβηθώ εσένα, μορμολύκειο;» ανταπάντησε ο Υιός.

«Έλα από εδώ ρε αν σου βαστάει, βουτυροκομάντο. Θα δεις πώς γ*** η 4η Αυγούστου. Θα δεις πώς γ*** ο Ιωάννης Μεταξάς» προσέθεσε ο Μέγας Πατήρ.

«Έρχομαι, ρε φασιστόγερε!» απάντησε ο Υιός και έκλεισε το τηλέφωνο.

Αυτά διαμείφθηκαν μέχρι στιγμής. Εμείς ως Σατιρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για κάθε νεότερη είδηση σχετικά με τον Εμφύλιο στην οικογένεια Πλεύρη θα σας ενημερώσουμε με έκτακτο δελτίο.

Ο Εμφύλιος στην οικογένεια Πλεύρη καλά κρατεί. Να είστε καλά, Πλεμπαίοι μου, και να μη μάλωνετε για τα κόμματα. Να είστε αγαπημένοι.

(μιμίδιον από Evan Managos)

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα