Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Χρόνια πολλά στην Ελληνική Αστυνομία!» (video)

από Αύγουστος Μπλανκί
Λατινοπούλου Αστυνομία
«Έχει φίλους η Ελληνική Αστυνομία;» είχε αναρωτηθεί κατά τη διάρκεια παλιάς ραδιοφωνικής εκπομπής ο Αποστόλης της «Ελληνοφρένειας» όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο ένας ακροατής που εκπροσωπούσε μια ένωση ονόματι «Όμιλος Φίλων Αστυνομίας». Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Έχει. Μια από αυτούς/αυτές είναι και η διάσημη πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και ακάματη τουιτερού Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Λατινοπούλου Αστυνομία

Εδώ το βίντεο με τη χαρακτηριστική εκπομπή, με τη οποία είχε κλάψει όλη η χώρα (με την καλή έννοια).

Λατινοπούλου Αστυνομία

Το λοιπόν, βρέθηκε ΦΙΛΟΣ της Ελληνικής Αστυνομίας και μάλιστα πολύ καρδιακός. Νάτος.

Λατινοπούλου Αστυνομία

Η Αφροδιτάρα είχε δείξει την αγνή και άδολη αγάπη της για τα Σώματα Ασφαλείας και σε παλιότερο τουίτ (στο οποίο πάλι είχε γίνει ένας χαμούλης.)

Πάντως, όπως ήταν φυσικό, ευθύς αμέσως μόλις αναρτήθηκε και το νέο αυτό εριστικά αγαπησιάρικο τουίτ για την Αστυνομία, από κάτω έγινε μικρό γλεντάκι. 😛

Λατινοπούλου Αστυνομία

Σας παραθέτουμε κάποια τουίτς.

Λατινοπούλου Αστυνομία


******

Σημ.: Τα παρακάτω δύο τουίτς αναφέρονται στην αγωγή που της έχει κάνει ο Παπαδημούλης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Λατινοπούλου Αστυνομία

Λατινοπούλου Αστυνομία

Ωπ. Κι άλλος φίλος καρδιακός της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Κωνσταντίνος μας. Ο Κωνσταντίνος της καρδιάς μας. (Δες εδώ περισσότερα.)

***

********

ΕΡΩΤΗΜΑ: Είπε ο (μαρξίζων) Παζολίνι τέτοια μακακία; Ήταν και ο Πιερ-Πάολο φίλος καρδιακός της Αστυνομίας; Τα ύστερα του κόσμου.

Ίσως όμως και να το είπε πάνω σε κάποια αποστροφή του λόγου του, δεν αποκλείεται. Στο atexnos διαβάζουμε τα εξής:

»Όμως ο Παζολίνι ήταν κατά βάθος ένας ιδεαλιστής, ένας ουτοπικός σοσιαλιστής, μπορούμε να πούμε, ο οποίος και λάθη έκανε στην πολιτική του παρέμβαση και ίσως να απογοήτευσε κόσμο – αναφέρουμε χαρακτηριστικά, ότι όταν το 1969 η Ιταλία μπαίνει σε μια περίοδο ανόδου του μαζικού, εργατικού, φοιτητικού και κοινωνικού κινήματος με το «καυτό φθινόπωρο», όταν όμως οι φοιτητές συγκρούονται με την αστυνομία, ο Παζολίνι θα γράψει ένα ποίημα όπου εξυμνεί τους αστυνομικούς(!), ως παιδιά της εργατικής τάξης (ενώ οι φοιτητές είναι, υποτίθεται, μικροαστοί και αστοί).

»Μεγάλο ατόπημα, που αναπαράγει μια παλιότερη θέση που υπήρχε στην Αριστερά και στην εποχή που φοιτητές ήταν μόνο οι γόνοι των αστικών τάξεων ενώ η φτωχή νεολαία έχανε τη ζωή της στα κάτεργα, μια απίστευτα συντηρητική και αντιδραστική θέση, που εξηγείται από τον ιδεαλιστικό τρόπο που σκεφτόταν.

»Ασφαλώς, όπως προείπαμε,  δεν ήταν με τους αστικούς θεσμούς. Αντίθετα συγκρούστηκε με ολόκληρο το εποικοδόμημα της  μεταπολεμικής Ιταλίας: Δικαιοσύνη, ΜΜΕ, καταναλωτισμός, ηθικολογία, αλλά βασικά μόνο με αυτό.

Γεγονός είναι πάντως ότι ουδέποτε ο Παζολίνι στήριξε φασίστες, τουναντίον φασίστες ήταν εκείνοι οι οποίοι τον δολοφόνησαν. Ως εκ τούτου καλό είναι να διαβάσετε όλο το αφιέρωμα στον αριστουργηματικό ιταλό σκηνοθέτη, ώστε να ξεκαθαριστεί κάτω από ποιο πρίσμα και κυρίως κάτω από ποιες συνθήκες και, κυρίως, ποιο κλίμα είπε ό,τι είπε (αν το είπε).

Αυτά, Πληβείοι μου. Να σημειωθεί ότι προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας και των (γνήσιων ελληνικών) όρχεων είναι ο †Άγιος ΑρτέμιοC†. Μεγάλη η χάριC Tου. Αν ξέρετε κανένα @, να του πείτε «χρόνια πολλά», γιορτάζει σήμερα.

Λατινοπούλου Αστυνομία

Να έχετε ένα καλό απόγευμα. Περισσότερα για την τρισαγαπημένη Ελληνική Αστυνομία εδώ και εδώ.

Λατινοπούλου Αστυνομία

******

********

UPDATE. Η Αφροδιτάρα δεν το σταμάτησε εκεί. Έσπευσε να το τερματίσει με ένα ακόμη τουίτ, με το οποίο εμμέσως (προς το σαφώς κάπως 😛 ) φαινόταν σαν να χλεύαζε τη μητέρα τού κρατούμενου επί τέσσερις μέρες 14χρονου μαθητή.

Ποια «επιτεύγματα» εννοεί οε οε; Μήπως τις «εμπεριστατωμένες» θέσεις μιας υποψηφίας της Νέας Δημοκρατίας που εκτυλίσσονται στο κάτωθι βίντεο και κοντεύει να σκάσει στα γέλια ακόμη και η παρουσιάστρια της εκπομπής; 😛

«Θα μπλοκάρουμε την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ, που δεν μπορούμε να μπλοκάρουμε». Αυτά είναι. Καλά πήγε κι αυτό. 😛

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα