Καπετάν Μπουμπούκος: «Να πάψει να μονοπωλεί η αριστερά την εθνική αντίσταση»

από Αύγουστος Μπλανκί
Καπετάν Μπουμπούκος
Με ένα τουίτ ο Καπετάν Μπουμπούκος, ηγέτης των μελανοχιτωνοσκούφηδων, έβαλε αυτή τη φορά τα πράγματα στη θέση τους. «Η Αριστερά πρέπει να παύσει να μονοπωλεί την Εθνική Αντίσταση, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι Έλληνες και όχι μόνον η Αριστερά, σε αυτή την καπηλεία στηρίχθηκε η ιδεολογική τους ηγεμονία» πόσταρε και τάραξε τα λιμνάζοντα νερά.

Καπετάν Μπουμπούκος

Καπετάν Μπουμπούκος

Καπετάν Μπουμπούκος

Νάτος ο Αητός της Ρούμελης. Καμιά μάνα δεν έχει ξαναγεννήσει τέτοιον γιο.

Μαζί με τον Καπετάν Μαυρουδή έκαναν τα γερμανικά στρατά να τρέμουν. Πόδι γερμανού στα μέρη όπου πατούσε ο Καπετάν Μπουμπούκος και ο Καπετάν Μαυρουδής δεν τολμούσε να πατήσει. Δεν τολμούσε.

Και ήρθε πλέον η ώρα να διδαχτεί η σωστή Ιστορία στα σχολειά μας (27 μαθητές ανά τάξη). Όχι η καπηλεία. Δείτε εδώ και εδώ περισσότερα.

Αντίσταση δεν έκανε μόνο η Αριστερά, αλλά και η Ακροδεξιά (δες και εδώ, όπως επίσης και εδώ), με πρωτοπόρους την οργάνωση Χ, τους Αδερφούς Σούρλα, την Ομάδα Τσαούς Αντόν, τα ηρωικά Τάγματα Ασφαλείας και άλλους πολλούς, οι οποίοι και τιμώνταν μέχρι το 1981 ως ήρωες εθνικής αντίστασης, αλλά ήρθε αυτό το καταραμένο εβραϊκό νομοσχέδιο του Παπανδρέα και βαφτίστηκαν οι πατριώτες προδότες και δωσίλογοι και οι προδότες εαμοκομμουνιστές πατριώτες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τη δεκαετία του ’80 μέλη της νεολαίας της ΝΔ χρησιμοποιούσαν το σύνθημα «Ζήτωσαν οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες, ζήτω η ΟΝΝΕΔ και οι ΔΑΠίτες». Το φαινόμενο αυτό, κατά τον ιστορικό Ιάσονα Χανδρινό, είναι ενδεικτικό της εξέλιξης της ακροδεξιάς στην Ελλάδα. Παρόμοια συνθήματα έχουν χρησιμοποιηθεί σε δημόσιες εκδηλώσεις και από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Άμα δεν τα πούμε εμείς εδώ στην «Πλέμπα», ποιος θα τα πει;

Δείτε εδώ στο βίντεο τα αίσχη των εν Βουλή πλέον εαμοσυμμοριτών και φρίξτε.

*********

Και εδώ ο εγγονός του Καπετάν Μπουμπούκου, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απαγγέλλει μαζί με άλλους απογόνους ηρωικών αντιστασιακών σύνθημα υπέρ της εθνικής αντίστασης.

********

Επιτέλους! Η ιστορική αλήθεια αποκαταστάθηκε, με ένα μόνο τουίτ, και κυρίως (για να το πούμε όσο πιο κομψά γίνεται) με εντολή Κυριάκου.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα