Κεραμέως: Κόλλησα τον ιό στο Εφετείο, αύριο θα πάω να κοινωνήσω για να θεραπευτώ

από Αύγουστος Μπλανκί
«Ο σύζυγός μου, που βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα στο Εφετείο, εμφάνισε συμπτώματα COVID-19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο» ανάρτησε στο twitter η υπουργός Παιδείας.

Κεραμέως Εφετείο

Και συνέχισε στο ίδιο τουίτ: «Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Μην ανησηχείτε για εμένα: αύριο θα κάνω την ενδεικνυόμενη θεραπεία, το δικό μου εμβόλιο: θα πάω να κοινωνήσω.

Σε ερώτηση γνωστού τουιτερά αν τυχόν κοινώνησαν από το ίδιο κουτάλι με τον σύζυγο, η Νίκη ήταν κατηγορηματική: «Όχι είναι σίγουρο ότι κολλήσαμε λόγω του Εφετείου. Εγώ και ο σύζυγος κοινωνούμε σε διαφορετικές εκκλησίες. Τον ιό δυστυχώς τον κολλήσαμε κατά 90% από το Εφετείο, αλλά υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να μας μεταδόθηκε από μεταμεσονύκτιο περίπτερο, διότι προχθές γύρω στις 12.25 κατέβηκα η ίδια από το υπουργικό αμάξι για να πάρω τσιγάρα για τον σύζυγο. Οπότε βάζω κι αυτή τη μικρή πιθανότητα μέσα».

Μέχρι στιγμής η Νίκη, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, έχει επακουμβήσει μετά των χειλέων 1.238 χέρια ιερέων χωρίς μάσκα, άρα θεωρείται απολύτως safe. Απολύτως safe.

Κεραμέως Εφετείο

Εξάλλου στα 1.239 έχει οριστεί πλέον το όριο κινδύνου χειροφιλήματος από τον επανεμφανιζόμενο σήμερα (συγκίνησις) Σωτήρη Τσιόδρα. (ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ, ΗΜΙΘΕΕ! Η ΠΛΕΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ!)

Παράλληλα ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνεργάζεται απόλυτα με την ελληνική πολιτεία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Βεβαίως και συνεργάζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Οι εικόνες είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Εδώ λόγου χάριν.

Κεραμέως Εφετείο

Και εδώ.

Κεραμέως Εφετείο

Και εδώ.

Κεραμέως Εφετείο

Κεραμέως Εφετείο

Πάλι έβαλε γκολ ο Νικ Χαρντ! Έσκισε τα δίχτυα! Άπαιχτος μπαλαδόρος ο Νικ. Δείτε πώς είχε συντρίψει τον Κουμουτσάκο μες στην έδρα του, σε παλιότερο ματς, εδώ.

Κεραμέως Εφετείο

Αυτά. Καλό βραδάκι, Πληβείοι μου. Όπου βρείτε εκκλησία ανοιχτή μετά τις 12.30, που γυρνάτε στις πλατείες, μπείτε μέσα να κοινωνήσετε. Δεν κολλάς ιό. Κολλάς χριστό.

Κεραμέως Εφετείο

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα