Πέτσας: Έχουμε 974 ΜΕΘ | Ντόρα: Έχουμε 1.200 ΜΕΘ | Υποψήφιοι ασθενείς: Αποφασίστε επιτέλους!

από Αύγουστος Μπλανκί
Ο Στέλιος Πέτσας και η Ντόρα Μπακογιάννη φαίνεται ότι δεν είναι καν συνεννοημένοι όταν κάνουν αναρτήσεις στο twitter. Aπό ένα τουίτ έκανε σήμερα ο καθένας, και αμφότεροι κατάφεραν να χαώσουν ακόμη περισσότερο την ήδη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο ΕΣΥ (ή, έστω, εμφανίζει το ΕΣΥ).

Ντόρα Πέτσας ΜΕΘ

Τα μάθατε; Οι ΜΕΘ έγιναν 1.200, που όμως παραμένουν 974. Τι συμβαίνει εδώ, βρε παιδιά; Ποιον να πιστέψει κανείς;

Τη (χωρίς θεσμικό ρόλο, αλλά πάντοτε καλά ενημερωμένη) Ντόρα Μπακογιάννη ή τον επίσημο κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Τσώρτσιλ-Κένεντι Στέλιο Πέτσα; Εμείς, ως Πλέμπα, πάντως πιστεύουμε την Ντόρα, που είναι γαλαντόμος-α και τα στρογγυλοποιεί προς τα πάνω.

Ως Σατιρικό Πρακτορείο Ειδήσεων θέλουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

Ντόρα Πέτσας ΜΕΘ

Δεν θέλουμε να το βλέπουμε μισοάδειο, όπως το παρουσιάζει ο Στέλιος Πέτσας.

Ο οποίος Στέλιος Πέτσας ήταν πάντοτε πολύ σφιχτός/σφιχτοχέρης, εκτός εάν επρόκειτο για θέματα που άπτονται της Λίστας Του. Εκεί ήταν υπέρ το δέον ανοιχτοχέρης 😛 (δες εδώ)

Ντόρα Πέτσας ΜΕΘ

Εν τω μεταξύ θα σας αναγγέλλαμε ήδη ότι το ματς μεταξύ Ντόρας και Πέτσα λήγει ισόπαλο (έτσι λέει το VAR) με 1-1, αλλά ίσως κάποιος να βάλει γκολ αιφνιδίως, καθώς ακόμη το παιχνίδι δεν τελείωσε, οπότε θα επανέλθουμε. (Δες εδώ προηγούμενο ματς, που έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα.)

Κατά τα άλλα, για να μην κλείσουμε αυτό το σημείωμα και συνεχίζετε να μένετε ανενημέρωτοι, καλό είναι να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση στη διαχείριση του ιού.

Στο μέτωπο λοιπόν της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ο οποίος, σημειωτέον, λέγεται SARS-CoV-2 και όχι COVID-19 (COVID-19 είναι η ασθένεια, η πνευμονία που προκαλεί ο SARS-CoV-2), καλό είναι να το ξέρετε αυτό για να το παίζετε πουλ-μουρ στους μη επαΐοντες, θα ρίξουμε μια ματιά με τα δικά μας μάτια στο τρέχον ρεπορτάζ. Με τα δικά μας τα μάτια.

Λοιπόν, όπως σας έχουμε υπογραμμίσει πολλάκις, οι κακές γλώσσες λένε ότι το άνοιγμα του τουρισμού κατέστρεψε ολοσχερώς όποια θετικά είχαμε επιτύχει από πλευράς καταπολέμησης κορωνοϊού ως κοινωνία (όχι εμείς, ο Κυριάκος Τσώρτσιλ-Κένεντι μόνος του), και εν τέλει απέδωσε ελάχιστα οικονομικά οφέλη. Ισχνότατα.

Στην Εκκλησία δάγκας…

Και οι κακές γλώσσες συνεχίζουν λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε, ένεκα της ραγδαίας υπερδιόγκωσης των ιικών φορτίων, να είχε κηρύξει ήδη καθολικό lockdown (όχι μουσαντέν, κανονικό, με κλειστό οτιδήποτε δεν αφορά τη σίτιση και την κοινή ωφέλεια), αλλά, από ό,τι φαίνεται, ο Μωυσής τρέμει ακόμη και στην ιδέα να (ξανα)κλείσει τις εκκλησίες. Οι οποίες εκκλησίες όπως όλα δείχνουν είναι καταφανώς οι ενεργότερες εστίες κορωνοϊού.

Ντόρα Πέτσας ΜΕΘ

…και στον νεολαίο μάγκας

Αντ’ αυτού επιχειρεί να ποινικοποιήσει εκ νέου τους νέους (ταίριαξε!), με το γνωστό σόφισμα της Ατομικής Ευθύνης. («Μαζί κολλήσαμε, εγώ σας έσωσα από τον ιό με την καραντίνα, τώρα πάλι όμως κολλήσατε με ευθύνη σας, και αυτή τη φορά δεν θα μπορέσω να σας σώσω, οπότε ας τα ρίξω όλα πάνω σας»).

Τέλος πάντων, αυτά είναι χιλιοειπωμένα (τουλάχιστον από εμάς), και τι αξία εν τέλει μπορεί να έχει το να τα λέμε και να τα ξαναλέμε.

Ειδικά δε όταν αντιλαμβάνεται κανείς ότι σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού ίσως και να αμφισβητεί το γεγονός ότι υπάρχει ιός ή θεωρεί ότι δεν είναι και τόσο φονικός. Και ως εκ τούτου δυναμώνει το περιβόητο κίνημα αρνητών μάσκας, το οποίο εμπεριέχει πλέον στους κόλπους του όχι μόνο δεξιούς, αλλά και κάποιους δικούς μας. 😛 (Δες εδώ περισσότερα.)

Μια απάντηση στους δικούς μας θα μπορούσε να ήταν ετούτη εδώ, αλλά δεν βαριέσαι. Στου Αγκάμπεν τη βρόντα όσο θέλεις πόρτα…

Ντόρα Πέτσας ΜΕΘ

Και αφού σας βάλαμε και τους autonome antifa ως επιδόρπιον, ας πάμε λίγο αναλυτικότερα στα κρούσματα και ας κλείσουμε και αυτό το σημειωματάκι.

Τα σημερινά ενημερωτικά στοιχεία

Σήμερα είχαμε νέο ρεκόρ με τους διασωληνωμένους, οι οποίοι έφτασαν τους 153. Μάλιστα. Καλά θα πάει και αυτό.

Από την άλλη, τα φρέσκα κρούσματα, σύμφωνα με τα ανύπαρκτα τεστ που δεν διενεργούνται, ε, σόρι, σύμφωνα με τα τεστ που διενεργούνται (και είναι χιλιάδες), είναι 1.152, δηλαδή παρουσιάζουν αισθητή μείωση από χθες, που ήταν 1.600.

Τέλος, είχαμε 7 θανάτους. Σύνολο: 642 οι θάνατοι συνολικά στη χώρα.

Εξ αυτών οι 248 (38,6%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η μέση ηλικία των θανόντων ήταν 79 έτη. Το 96,3% είχε (λέγεται, δεν είδα εγώ) κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Οι δε ψέκες λένε ότι, ούτως ή άλλως, όσοι πεθαίνουν έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα. Και οι ψέκες είναι βεβαίως αναγκαίοι, διότι για την κυβερνητική αφήγηση υπάρχουν μόνο δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι φανατικοί τσιοδρικοί-χαρδαλιαδικοί και οι ψέκες. 😛

Έτσι, άπαντα τα αρνητικά οφείλονται στους ψέκες (και στους έξαλλους νέους δευτερευόντως), άπαντα τα θετικά στους τσιοδρόφρονες, το μοντέλο ισορροπεί, και το τσιοδριστάν (δηλαδή το μητσοτακιστάν, καθότι ο Τσιόδρας δεν είναι ακριβώς γιατρός, είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο δε Στέλιος ο Πέτσας αντικαταστάτης του) εν τη γενέσει του αθωώνεται και είναι πάντοτε αποκαθαρμένο.

Ντόρα Πέτσας ΜΕΘ

Αυτά φυσικά τα λένε οι κακές γλώσσες, όχι εμείς. Εμείς λατρεύουμε και τον Στέλιο και τον Σώτο. Άλλωστε το έχουμε αποδείξει αυτό. Τους έχουμε κάνει τόσα αφιερώματα…

Αυτά, Πληβείοι μου. Σας θερμοκαληνυχτίζουμε και σάς προτείνουμε να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τούτο εδώ το ρεπορτάζ. Θα βγάλετε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το πώς τα πάει ο Κυριάκος Τσώρτσιλ-Κένεντι στη διαχείριση της πανδημίας. 😛

Ντόρα Πέτσας ΜΕΘ

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα