Προληπτικά στις ΜΕΘ όσα μέλη της Ιεράς Συνόδου κολλάνε «Χριστό»

από Αύγουστος Μπλανκί
Στην Εκκλησία δεν κολλάς ιό, κολλάς Χριστό (ιός δεν υπάρχει, είναι ηθοποιοί). Ως εκ τούτου, όσοι Ιεράρχαι κολλούν από εδώ και πέρα Χριστό θα νοσηλεύονται στις ΜΕΘ προληπτικά. Τούτο, δε, γίνεται προκειμένου να εισέλθει η Θεία Χάρις και εις τα νοσοκομεία. Εις όλο το υγειονομικό προσωπικό. Απεφασίσθη, δε, με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) ήτις εξεδόθη προ ολίγου, κατόπιν της ειδήσεως ότι και ο ίδιος ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας διεγνώσθη με Χριστό.

Προληπτικά στις ΜΕΘ οι μητροπολίτες

Προληπτικά στις ΜΕΘ οι μητροπολίτες

Προληπτικά στις ΜΕΘ οι μητροπολίτες

Ευχάριστα τα νέα. Η είδηση ότι ο Αρχιεπίσκοπος κκ. Ιερώνυμος παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα Χριστού και νοσηλεύεται σε ΜΑΦ κάνει τον γύρο όλων των μέσων μαζικής ενημερώσεως από το πρωί. Ο Μακαριότατος θα παρακολουθείται από ειδική 15άδα λοιμωξιολόγων, επιδημιολόγων, στατιστικολόγων και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Τον επεσκέφθη δε (και θα συνεχίσει να τον επισκέπτεται, καθότι είναι γνωστή η ευαισθησία του διά το Ιερατείον) και ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ο Σωτήρης, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, θα παρακολουθεί στενά την κατάσταση της υγείας του ΠροκαθηΜΕΘνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αρχή έκαναν 5-6 Μητροπολίτες της Ιεράς Συνόδου. Μετά κόλλησε Χριστό όλη η Ιερά Σύνοδος και τώρα πλέον και ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Προληπτικά στις ΜΕΘ οι μητροπολίτες

Ασφαλώς τούτο εθεωρήθη θεϊκό σημάδι, εξ ου και η Κυβέρνηση εξέδωσε την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την οποία σας προείπαμε και σύμφωνα με την οποία όποιο μέλος της Ιεράς Συνόδου από εδώ και στο εξής κολλάει Χριστό θα νοσηλεύεται προληπτικά σε ΜΕΘ ή, έστω, ΜΑΦ. Και αυτό γίνεται προκειμένου η Θεία Χάρις να μεταβιβάζεται σε όλο το υγειονομικό και ιατρικό προσωπικό, που δεν μετέχει απαραιτήτως της Θείας Μεταλήψεως. Δεν μεταλαμβάνει.

Παράλληλα όποιο μέλος κολλάει Χριστό θα παρακολουθείται στενά, όπως επίσης σας προείπαμε, από 15άδα λοιμωξιολόγων αλλά και από τον ίδιο τον Σωτήρη (-Σωτήρη; -Κύριε πρόεδρε;), όστις μετέχει και τούτος τρόπον τινά της Θείας Χάριτος με την ιδιότητά του ουχί ως Ιατρού αλλά ως Ιεροψάλτου.

Σύμφωνα επίσης με την ΚΥΑ, όσοι μολυσμένοι με SARS-CoV-2 είναι ήδη εισηγμένοι σε ΜΕΘ θα εξέρχονται ευθύς αμέσως, προκειμένου να εισάγονται όσα μέλη της Ιεράς Συνόδου διαγιγνώσκονται με ελαφρά συμπτώματα Χριστούλη (πυρετούλη 37, δέκατα κλπ).

Προληπτικά στις ΜΕΘ οι μητροπολίτες

Ήγγικεν γαρ η ώρα να εξορκιστεί ο δαιμονικός κορωνοβάκιλλος (ο ιός, ως γνωστόν, είναι σατανικός, τούτο, δε, μας παρέδωσε ο Θεός με σημάδι Του την αποφράδα εκείνην ημέραν με τα 666 κρούσματα, δείτε εδώ). Εξ ου και όσα μέλη της Ιεράς Συνόδου κολλάνε Χριστό θα μεταφέρονται σε ΜΕΘ και ΜΑΦ ίνα να καθαγιάζεται ο χώρος των νοσοκομείων.

Ας μη λησμονούμε άλλωστε ότι εις την Εκκλησία δεν κολλάς ιό. Κολλάς Θεό.

Το παράδειγμα δε προς τούτο έχει δώκει και η επικεφαλής του υπουργείου εις το οποίον υπάγεται η Ιερά Σύνοδος (ήτις και εδοκιμάσθη προσφάτως από την βάσανον του ιού, δείτε εδώ), όπως επίσης και όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. Δείτε εδώ παλαιοτέρα παρέμβασις μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

Προληπτικά στις ΜΕΘ οι μητροπολίτες

Αυτά ήταν, μέχρι στιγμής, τα έσχατα βραδινά νέα, Πλεμπαίοι μου. Το Σατιρικό Πρακτορείο μας σας εύχεται (προληπτικώς) να έχετε ένα ήσυχο βράδυ. Και, προπαντός, να μη σας πιάνει νευρικότητα.

Παράλληλα, να προσέχετε μην τυχόν κολλήσετε καμιά γριπούλα (δεν υπάρχει ιός, είναι ηθοποιοί), διότι δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή… πρόληψις δι’ υμάς (με ύψιλον) αλλά και δι’ ημάς (με ήτα) εισαγωγής σε ΜΕΘ. Ήττα; Ουχί βεβαίως. Μην είσθε ολιγόπιστοι.

Ο ΘεόC μαζί CαC.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα