Κικίλιας: Παρουσίασε «σχέδιο εμβολιασμού» που ήταν κλεμμένο από διαφήμιση για ψυγειοκαταψύκτες!

από Αύγουστος Μπλανκί
Θου, Κυριε! Ο υπουργός Υγείας παρουσίασε στην ενημέρωση για τον COVID-19 διαφάνεια που υποτίθεται ότι απεικόνιζε το «σχέδιο του εμβολιασμού» ενώ αυτή ήταν μια… μεταφρασμένη από το Υπουργείο ρεκλάμα ξένης εταιρείας με ψυγειοκαταψύκτες!

Ψυγειοκαταψύκτες Κικίλια

Ψυγειοκαταψύκτες Κικίλια!

Δεν φτάνει που βγήκε στα ΜΜΕ για να παρουσιάσει εικόνες από τον σχεδιασμό με τον οποίο θα γίνει ο εμβολιασμός ενός εμβολίου το οποίο ακόμη… δεν υπάρχει και κάαααααποτε θα έρθει, αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, η εικόνα αυτή ήταν κιόλας κλεμμένη copy-paste από ξένη φαρμακευτική επιχείρηση με ψυγειοκαταψύκτες.

Ψυγειοκαταψύκτες Κικίλια

Παρατηρητικοί χρήστες στο twitter εντόπισαν ότι το υπουργείο Υγείας πήρε το σχέδιο για τις διαφάνειες από site εταιρείας ιατρικών ψυγείων και πάνω σε αυτές έφτιαξε τις (μεταφρασμένες) δικές του…

Ιδού. Εδώ το πρωτότυπο της ρεκλάμας ψυγείων, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Ψυγειοκαταψύκτες Κικίλια

Και εδώ η μεταφρασμένη ρεκλάμα ψυγείων που έγινε… σχέδιο εμβολιασμού.

Τι να πρωτοπεί κανείς και τι σχολιάσει.

Ψυγειοκαταψύκτες Κικίλια

Ψυγειοκαταψύκτες Κικίλια

Μάλλον η κυβέρνηση Κυριάκου Τσώρτσιλ-Κένεντι θεωρεί ότι απευθύνεται σε εντελώς ηλίθιους (και ίσως και να ‘χει και δίκιο), αλλιώς δεν εξηγείται η νέα αυτή απόπειρα… σκόιλ ελικίκου. Αυτό λένε οι κακές οι γλώσσες.

Και συνεχίζουν (οι κακές οι γλώσσες) λέγοντας πως αξίζει να σημειωθεί ότι επί 40 λεπτά ο Β. Κικίλιας κομπορρημονούσε μιλώντας για το εμβόλιο που ακόμη δεν υπάρχει αλλά θα έρθει κάποτε, επιδεικνύοντας όλο θριαμβολογία την κλεμμένη ρεκλάμα και τονίζοντας ότι το εμβόλιο θα είναι, λέει, δωρεάν. Λες και υπάρχει εμβόλιο που δεν είναι δωρεάν.

Βασίλη, τι είναι αυτά που λένε για σένα οι μαδουραίοι…. Εσύ ήσουν πολύ πιο συμπαθής σε σχέση με Τσιόδρες – Χαρδαλιάδες – Γκίκες κλπ. Κι εσύ τα ίδια; Και είσαι και ακούρευτος. 😛

Μετά έχει άραγε άδικο ο γνωστός Boban που έφτιαξε γελοιογραφία με το νέο… εμβόλιο;

Ψυγειοκαταψύκτες Κικίλια

Πάλι καλά που δεν έβαλε το δικό μας… εμβόλιο. Δείτε εδώ.

Ψυγειοκαταψύκτες Κικίλια

Καλημέρα, Πλεμπαίοι μου, και καλό κουράγιο με τα εμβόλια και τους… Ψυγειοκαταψύκτες Κικίλια.

*****

UPDATE: Μόλις ήρθαν! Ήρθαν! Τα υποδέχτηκε σήμερα το πρωί ο Νικ Χαρντ με τιμές αρχηγού κράτους, όπως το Άγιο Φως! Πέρασαν τα σύνορα της χώρας 9.000 εμβόλια (ίσα ίσα για να εμβολιαστεί η Οικογένεια Μητσοτάκη και τα βαφτιστήρια της).

ΩΣΑΝΝΑ ΕΝ ΤΟΙΣ ΥΨΙΣΤΟΙΣ!

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα