Γ. Λοβέρδος: Πόσταρε… Σέρβα στρατιωτίνα για να ευχηθεί στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!

από Αύγουστος Μπλανκί
Ξανάπεσε σε… fake news ο τρισαγαπημένος Λοβέρδος (ένας είναι ο Λοβέρδος, ο άλλος είναι κάργα αντιπαθητικός).

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Αυτή τη φορά ο Γιάννης, θέλοντας να ευχηθεί στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις την ημέρα που εόρταζαν (τη μέρα δηλαδή που ο Κυριάκος φώτισε τη Βουλή με χουντοκίτς παραστάσεις, δες εδώ περισσότερα), πόσταρε μια Σέρβα στρατιωτικό, την οποία προφανώς πέρασε για Ελληνίδα επειδή κρατούσε μια εικόνα της Παναγίας…

Δεν πρόσεξε, φαίνεται, καλά το εθνόσημο (ίσως να μην έχει πάει και φαντάρος, ποιος ξέρει, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν λουφάρει από το στρατιωτικό στη χώρα μας, ακόμη και υπερπατριώται 😛 ), η Σέρβα στρατιωτικός κρατούσε εικόνα Παναγίας, και έτσι ο λατρεμένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας την πάτησε. Για την ακρίβεια, την ξαναπάτησε. Να, εδώ το ποστ.

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Το θέμα έγινε αμέσως βάιραλ, όπως λένε, και σχολιάστηκε δεόντως, ακόμη και από μη σατιρικά sites. Ένα ενδιαφέρον σημείωμα εδώ (από τον Άρη Χατζηστεφάνου):

Σχολιάστηκε όμως (όπως ήταν φυσικό) και στα σόσιαλ μήδια.

«Α, ρε Γιάννη, να είχα το μυαλό σου για ένα Σαββατοκύριακο, θα ξεκουραζόμουν» πόσταρε γνωστός χρήστης του twitter, αλλά εμείς ως Σατιρικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν συμφωνούμε. Δεν συμφωνούμε.

Έχουμε κι εμείς οι μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, φίλε μου, τα προβλήματά μας, και δεν είναι καλό να κοροϊδεύεις. Κοροϊδεύεις; Ζηλεύεις. Καθρεφτάκι.

Εσύ δηλαδή, που κοροϊδεύεις, γνωρίζεις τα εθνόσημα όλων των χωρών; Γνωρίζεις τις στολές όλων των χωρών; Όχι φυσικά. Και από εσένα, το λοιπόν, μπορεί σε κάποια φάση να ξεφύγει το fake το new όταν ποστάρεις μωράκια στο φέισμπουκ. (Χα)

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Για αυτό και εμείς, ως Πλέμπα, για να μην την πατήσουν οι φιλελεύθεροι, οι άριστοι οι αναγνώστες μας, και ποστάρουν, αντί για δικές μας (ή έστω για αμερικανίδες, γαλλίδες, αγγλίδες, για εκδιαφωτισμένες πάντως), τίποτα κομμουνιστοάπλυτες ή τίποτα λαθροόρκς, θα δημοσιοποιήσουμε σήμερα τις κατηγορίες των σέξι στρατιωτίνων που κάνουν τζιζ και δεν πρέπει να τις αναρτούμε όταν βάζουμε μωράκια στο φέισμπουκ. Όταν βάζουμε μωράκια στο φέισμπουκ.

Δεν κατάλαβα. Προς τι οι ενστάσεις; Δεν είν’ κακό να βάζουμε μωράκια στο φέισμπουκ (ο Γιάννης βάζει τακτικά, και λαϊκάρει και τακτικά μωράκια στο φέισμπουκ). Εδώ κοτζάμ Πάπας και πάτησε λάικ σε μοντέλο, κι εμείς που είμαστε απλοί χριστιανοί, με αμαρτίες;

Λοιπόν. Πάμε. Πρώτα από όλα προσέχουμε τις Μαδουραίες. Προσοχή! Τζιζ! Δεν βάζουμε ποτέ Μαδουραίες. Νάτες.

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Δεύτερον, δεν βάζουμε πρώην σοβιετικές. Δεν υπάρχει βέβαια πλέον κομμουνιστικό καθεστώς στη Ρωσία, αλλά μια ερυθρά ρυπαρότητα, μια πλεμπίλα, έχει μείνει εκεί. Ένας εαμοσυμμοριτισμός, μια αδιαφωτισιά.

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Εδώ σκεφτείτε ότι στη Ρουσία κάνουν ακόμα… επετειακές εκδηλώσεις για να τιμήσουν τη Σοβιετική Ένωση. Είναι να φρίττει κανείς. Νάτες. Έτοιμες να βγάλουν τα κονσερβοκούτια και να επιτάξουν τις περιουσίες μας, που με τόσο κόπο αποκτήσαμε (κατά τη διάρκεια της Κατοχής).

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Επίσης προσέχουμε τις μισοκομμουνίστριες Κινέζες! Στην Κίνα υπάρχει ακόμα μισός κομμουνισμός. Δεν έχει αριστοποιηθεί, δεν έχει εκδιαφωτιστεί ολοκληρωτικά η χώρα, υπάρχει ακόμα το Κομμουνιστικό Κόμμα που ημιδιαφεντεύει. Προσοχή, το λοιπόν.

Και προχωράμε. Κορέα! Η Παναγία να σε φυλάει. Άπλυτοι, να πάτε στη Βόρεια Κορέα άμα δεν σας αρέσει εδώ.

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Δεν πρόκειται βέβαια περί κομμουνιστικής χώρας, αλλά και αυτές οι Μεξικανές ψιλοάπλυτες φαίνονται. Καλύτερα όταν βάζουμε μωράκια στο φέισμπουκ να τις αποφεύγουμε. Και ας πρόκειται περί καπιταλιστικής χώρας.

Ιράν! Δεν το συζητώ. Κάνει τζιζ. Δεν θα γίνουμε Ιράν εμείς. Εδώ δεν είναι Ιράν. Εμείς φωτίζουμε πολύ προσεκτικά τη Βουλή με εκδιαφωτισμένες παραστάσεις.

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Παναγία μου. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Πακιστάν! Λαθροόρκς! Ο κρυφός στρατός του Ερντογάν. Έρχονται για να μας αλλοιώσουν τον πολιτισμό (και τον φωτισμό της Βουλής).

Βολιβία! Η Παναγία να σε φυλάει τώρα που ξαναγύρισε ο άπλυτος Μοράλες. Δείτε το βλέμμα της αιμοδιψούς αξιωματικού. Έτοιμη να σφάξει αρίστους με το ξίφος.

Εμείς, Πλεμπαίοι, ΜΟΝΟ Ελλάδα. Μόνο Ελλάδα. Όταν βάζουμε μωράκια στο φέισμπουκ, προτιμούμε Ελλαδάρα. Να, οι δικές μας, υπερήφανες, έτοιμες για Ρέμο το βραδάκι. Ο επιμένων ελληνικά.

Καλή σας μέρα, Πληβείοι μου. Και μακριά από άπλυτες.

Λοβέρδος: πόσταρε σέρβα στρατιωτίνα

Δείτε επίσης:

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα