Η Εκκλησία της Ελλάδος ανακηρύσσει την Ελένη Γιαμαρέλλου Επίτιμη Αρχιεπίσκοπο

από Αύγουστος Μπλανκί
Η Αρχιεπισκοπή αποφάσισε να αποδώσει αυτή την πρωτοφανή για τα ιερατικά δεδομένα διάκριση στη διάσημη μεταληψιολόγο-θειοκοινωνιολόγο, προκειμένου να τιμήσει τους αγώνες της ώστε να κρατηθεί το Πνεύμα της Εκκλησίας ζωντανό σε καιρούς πολύ χαλεπούς για το Ιερατείο.

Γιαμαρέλλου: Συνεχίζει να κοινωνεί

Και ως «Επίτιμη Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας της Ελλάδος» θα προσφωνείται πλέον από τα Εθνικά ΕφοπλιστοΠετσοκάναλα η Εθνική Μεταληψιολόγος-Μεταλαβιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου.

Γιαμαρέλλου: Συνεχίζει να κοινωνεί

Η Εκκλησία αποφάσισε να την τιμήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο για τους πρωτοφανείς αγώνες στους οποίους αποδύθηκε με παρρησία κατά τη διάρκεια εξαιρετικά κρίσιμων για το Ιερατείο καιρούς, με τον δαιμονικό κορωνοϊό να πλήττει, ε, σόρι, να δοκιμάζει την Πίστη τού ενός μέλους της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου μετά το άλλο.

Ταυτοχρόνως η Ιερά Σύνοδος αναμένεται τις επόμενες μέρες να συνεδριάσει μέσω Skype, ώστε να τιμήσει κατά τον προσήκοντα τρόπο και τη διακεκριμένη μεταληψιολόγο-μεταλαβιολόγο Αθηνά Λινού, η οποία συνέδραμε τα μάλα την Ελένη Γιαμαρέλλου στο θεάρεστο έργο της, καταδεικνύοντας επιστημονικά ότι δεν κολλάει ο ιός με την κατάποση.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν ακόμη άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες για τον μελετώμενο από την Εκκλησία αφορισμό του ανεκδιήγητου απατεώνα – κομπογιαννίτη Δερμιτζάκη, ο οποίος, φευ, πρότεινε να αρθεί, έστω και προσωρινά, η Θεία ΜετάληψιC. Ας πέσει το Θείον Ανάθεμα εις ταC κεφαλάC των ολιγόπιστων.

Γιαμαρέλλου: Συνεχίζει να κοινωνεί

Όπως κατεδείχθη και εις το βίντεον, δεν κολλάει με την κατάποση, διότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Τέλος πάντων, δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά το αντίθετο. Ώχουυυυυ.

Γιαμαρέλλου: Συνεχίζει να κοινωνεί

Γιαμαρέλλου: Συνεχίζει να κοινωνεί

Κατά την επίσημη τελετή χειροτονίας αναμένεται να παραστεί (φυσικά με ειδική άδεια, όπως πάντοτε) και ο Εθνικός Ιεροψάλτης Σωτήριος Τσιόδρας, προκειμένου να ψάλει κατά τη διάρκεια της τελετής το απολυτίκιον του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτου των αυτοκινητιστών, των μεταφορών και των ΜΜΜ, μπας και μας σώσει από τον συνωστισμόν, διότι δεν υπάρχουν χρήματα για να ενισχυθούν τα λεωφορεία. Πήγαν όλα τα κονδύλια στην AEGEAN.

Γιαμαρέλλου: Συνεχίζει να κοινωνεί

Γιαμαρέλλου: κοινωνάει κανονικά

Αυτά. Να προσέχετε να μην τσιμπήσετε κανέναν SARS-CoV-2, διότι έτσι και τον τσιμπήσετε, να ξέρετε ότι πολύ θα σας προσέξουν εκεί στο Ε.Σ.Υ. του Κυριάκου (ή ό,τι έχει απομείνει από το ΕΣΥ τέλος πάντων). Θα σας προσέξουν πάρα πολύ, αυτό είναι σίγουρο, ωστόσο προηγούνται άλλοι, νεώτεροι.

Γιαμαρέλλου: κοινωνάει κανονικά

† Βοήθειά μαC, Αγαπητοί Εν Χριστώ Πληβείοι.

† Ο ΚύριοC Μ.Ε.Θ. ημών. †

Γιαμαρέλλου: Συνεχίζει να κοινωνεί

Γιαμαρέλλου κοινωνάει

Δείτε επίσης:

δεν μεταδίδεται

Δεν κολλάει

Δεν κολλάει

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα