Δ. Γαλάνη: Όπου υπάρχει συνωστισμός θα παρεμβαίνω – Δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα απ’ τον Χαρδαλιά

από Αύγουστος Μπλανκί
«Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να σταματήσει επιτέλους ο συγχρωτισμός που μεταδίδει τον ιό, δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από το κράτος» δήλωσε στην «Πλέμπα» η διάσημη τραγουδίστρια του Νέου Κύματος για το γνωστό επεισόδιο (δείτε εδώ και εδώ/εδώ τις δηλώσεις των δύο εμπλεκόμενων πλευρών) που προέκυψε χθες μεταξύ εκείνης και της συλλογικής κουζίνας «Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Γαλάνη: Δεν θέλω συνωστισμούς

-Πείτε μας τι ακριβώς συνέβη.

Μια απλή παρεξήγηση ήταν. Έγινα διάσημη από το Νέο Κύμα, και τώρα εξαιτίας μιας παρεξήγησης κινδυνεύω να καταστραφώ από το Δεύτερο Κύμα.

Γαλάνη: Δεν θέλω συνωστισμούς

-Ποιο… Δεύτερο Κύμα;

Του κορωνοϊού φυσικά. Άτιμο πράγμα ο κορωνοϊός. Εκτός από την υγεία, μπορεί να πλήξει θανάσιμα και καριέρες πολλών χρόνων. Εγώ δεν το βάζω κάτω όμως. Όπου βρίσκω συνωστισμό, θα παρεμβαίνω. Ευγενικά μεν, αλλά αυστηρά. Είτε πρόκειται για ευκατάστατους είτε και για άστεγους, παρίες και πεινασμένους. Το ίδιο είναι. Ο ιός δεν κάνει ταξικές διακρίσεις. Χτυπάει το ίδιο παντού. Το ίδιο αυστηρά είχα παρέμβει και στη γνωστή εκδήλωση του δημάρχου Αθηναίων στην οποία είχε προκληθεί συνωστισμός, αλλά δεν ήθελα να γίνει γνωστό, διότι, ως γνωστόν, δεν μου αρέσει η δημοσιότητα.

Γαλάνη: Δεν θέλω συνωστισμούς

*********

-Πράγματι, όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για εσάς και για το πόσο βοηθάτε χωρίς να το δημοσιοποιείτε.

Κάνε το καλό και ρίξ’ το στον γιαλό. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τον Χαρδαλιά ή από τις ανεπαρκείς αστυνομικές δυνάμεις, πρέπει να παρεμβαίνουμε άμεσα όλοι. Έχουμε όλοι ατομική ευθύνη παρέμβασης. Όλοι είμαστε εν δυνάμει αστίατροι. Όλοι πρέπει να γίνουμε αστίατροι.

Γαλάνη: Δεν θέλω συνωστισμούς

-Και όχι βεβαίως… αστείατροι, πολύ σωστά τα λέτε. Πάντως, αν καταλάβαμε καλά, όλη αυτή η παρεξήγηση με τη συλλογική κουζίνα Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ έγινε από μια παρατήρηση που κάνατε για τον συνωστισμό 80 ατόμων κάτω από το σπίτι σας;

Ναι, έκανα την παρατήρηση. Όταν πηγαίνω πρωί πρωί στον γιατρό, δεν μπορώ να βλέπω συνωστισμούς. Είδα 80 άτομα να συνωστίζονται κάτω από το σπίτι μου, οπότε έκανα αμέσως την παρατήρηση.

Γαλάνη: Δεν θέλω συνωστισμούς

-Μάλιστα. Κάτι άλλο τώρα. Μας έκανε εντύπωση που έχετε μια εξαιρετική σχέση με τα Μέσα. Μάλιστα είχατε στήριξη και από αριστερά μέσα ενημέρωσης, από μέσα ενημέρωσης που εκ πρώτης όψεως θα φαινόταν εντελώς ανέλπιστο το να σας στηρίξουν, π.χ. ο Άρης Χατζηστεφάνου(!) με το infowar, η Εφημερίδα των Συντακτών, το e-tetradio…

Δεν στήριξαν εμένα, αγαπητέ μου. Στήριξαν το δίκιο. Και έχω δίκιο. Αν όλοι έκαναν ό,τι κάνει η Γαλάνη, ο ιός θα δεχόταν ένα ισχυρό πλήγμα. Δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από το κράτος.

Γαλάνη: Δεν θέλω συνωστισμούς

-Μάλιστα. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φαντασιωσικά φανταστική αυτή συνέντευξη επιστημονικής φαντασίας που ουδέποτε μας δώσατε.

Ναι, κι εγώ ευχαριστώ για αυτή τη fake συνέντευξη που ουδέποτε σας έδωσα, ωστόσο ήρθατε πολύ κοντά με το κασετοφωνάκι σας. Να μην επαναληφθεί αυτό παρακαλώ. Δεν θέλω συνωστισμούς. Ειδικά όταν πηγαίνω το πρωί στον γιατρό δεν θέλω συνωστισμούς. Με πιάνουν τα διαόλια μου.

-Ω, μας συγχωρείτε. Συγγνώμη…

Έτσι. Θέλω να βλέπω να ζητάτε συγγνώμη σαν βρεγμένες γάτες.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα