Η Υπέρκομψη στην Πάρνηθα: έκανε υπέρκομψο μοτοκρός (VIDEO)

από Αύγουστος Μπλανκί
Η υπέρκομψη κάνει μοτοκρός στην Πάρνηθα
Τι καλύτερο μπορεί να κάνει ο Κυριάκος Τσώρτσιλ-Κένεντι όταν το κοντέρ του ΕΟΔΥ γράφει 100 νεκρούς και 600 διασωληνωμένους; Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα φυσικά, χωρίς μάσκα και χωρίς αποστάσεις ασφαλείας στα διαλείμματα (όπως σας γράψαμε και στο χθεσινό σημείωμά μας). Έλα όμως που ζήλεψε και η Μαρέβα, εξ ου και έσπευσε να δανειστεί την υπέρκομψη εντούρο μηχανή ενός εκ των διερχομένων μοτοσικλετιστών που φωτογραφήθηκαν με τον Κυριάκο, προκειμένου να απολαύσει και εκείνη μες στο άχαρο λοκντάουν λίγες στιγμές ανέμελης μοτοκροσάδας.

Η Υπέρκομψη στην Πάρνηθα

Η Υπέρκομψη στην Πάρνηθα

Απλά, ανθρώπινα πράγματα. Καθημερινά. Που δείχνουν ότι ο Κυριάκος είναι ένας από εμάς. Ότι η Μαρέβα είναι μία από εμάς. Τα παιδιά της διπλανής πόρτας.

Η Υπέρκομψη στην Πάρνηθα

Η Υπέρκομψη στην Πάρνηθα

Το βίντεο, που είδατε και το οποίο δημοσιεύει με σχετικό ρεπορτάζ το Documento (δείτε εδώ), δείχνει ολοκάθαρα ότι ακόμη και σε εκατόμβες νεκρών δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Λίγη ποδηλασία και λίγο μοτοκρός λειτουργούν σαν υπέρκομψες ενέσεις αισιοδοξίας απέναντι στην καταραμένη πανδημία, που δυστυχώς έτυχε στη βάρδια μας.

Δεν πειράζει όμως. Μαζί θα τα καταφέρουμε και στο δεύτερο κύμα. Και αν παρουσιαστεί και τρίτο (και μακρύτερο, σε διάρκεια, lockdown), και στο τρίτο.

Κατά τα άλλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρέβα δεν είναι μόνο υπέρκομψη, αλλά μια άκρως δυναμική γυναίκα, η οποία, όπως είδατε και στο βίντεο, συνάρπασε τους επαγγελματίες μοτοκρόσερς με τις εντυπωσιακές δεξιότητές της στον χειρισμό της καθαρόαιμης εντούρο. Δεν είναι απλό πράγμα η εντούρο, ε. Γιατί άραγε δεν δοκίμασε και ο Κυριάκος; Διότι θα έτρωγε σαβούρδα, λένε οι κακές οι γλώσσες. 😛

Η Υπέρκομψη στην Πάρνηθα

Η Υπέρκομψη στην Πάρνηθα

Τέλος πάντων η Μαρέβα ήταν άριστη ΚΑΙ στη μοτοκροσάδα, όλοι το είδαμε αυτό, και αν οι ζηλόφθονες και κακόψυχοι Μαδουραίοι τώρα διερωτώνται «με ποιον ακριβώς κωδικό στο 13033 η Μαρέβα επιδίδεται ανέμελα σε motocross στην Πάρνηθα, με τον Κυριάκο να την επευφημεί;», εμείς απαντάμε:

Τι… κωδικό, ρε Μαδουραίοι; Πάτε καλά; Τα σκέφτεστε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν; O Κυριάκος εξάλλου, όπως βλέπουμε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αλλά και στον Κανονισμό Λειτουργίας Εθνικού Δρυμού, ήταν καθ’ όλα νόμιμος. Καθ’ όλα νόμιμος.

Μοτοκρός στην Πάρνηθα η Μαρέβα

Αλλά και πέραν τούτου, αυτό δα έλειπε η Πρώτη Κυρία της χώρας να πρέπει να στέλνει… κωδικούς στους υποτακτικούς και στους ιπποκόμους της, στις φιλιπινέζες Χρυσοχοϊδη και Χαρδαλιά, για να απολαύσει λίγη μοτοκροσάδα μαζί με τον Πρωθυπουργό στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. Να πάτε να κοιταχτείτε. Δεν πάτε καθόλου καλά.

Η Υπέρκομψη στην Πάρνηθα

Η Υπέρκομψη στην Πάρνηθα

Αυτά, Πλεμπαίοι μου. Καλή σας μέρα, και μην ξεχνάτε το εξής: Στο δικό τους κάνει κρος, στο δικό μας μοτοκρός…

******

Δείτε επίσης:

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα