Απίστευτη δήλωση Πέτσα: «Όλοι οι Αθηναίοι μπορούν να πάνε Πάρνηθα»!

από Αύγουστος Μπλανκί
Τώρα επιτρέπεται η Πάρνηθα
Παρ’ όλο που η Εφημερίδα της Κυβέρνησης το λέει ρητά, ότι «ο χώρος άθλησης πρέπει να βρίσκεται πλησίον της κατοικίας» (και βεβαίως βεβαίως μέχρι πρότινος όλοι οι αστυνομικοί επέβαλαν τσουχτερά πρόστιμα σε όσους μετακινούνταν για άθληση μακριά από το σπίτι τους), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας (προσπαθώντας να καλύψει κάπως την παράνομη ποδηλατάδα του πρωθυπουργικού ζεύγους) βγήκε σήμερα και δήλωσε ότι «μόνο οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις δεν επιτρέπονται. Και, όπως γνωρίζετε, η Πάρνηθα είναι στην Αττική».

Τώρα επιτρέπεται η Πάρνηθα

Έτσι, άφησε να εννοηθεί ότι όλοι οι κάτοικοι της Αττικής μπορούν ΠΛΕΟΝ να πάνε να αθληθούν στην Πάρνηθα, σε οποιοδήποτε βουνό ή και σε οποιονδήποτε χώρο της Περιφέρειας. Αυτάαααα είναι.

Το ξαναλέμε προς γνώσιν και εμπέδωσιν: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΠΛΕΟΝ) ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΝΗΘΑ. (Ολογράφως και κεφαλαία).

Τώρα επιτρέπεται η Πάρνηθα

Άρα;

Άρα… άκυρα τα πρόστιμα όσων μετακινήθηκαν λίγα μέτρα μακρύτερα από το σπίτι τους. Και σύντομα βλέπουμε το Συμβούλιο Της Επικρατείας, ύστερα από αυτή την απίστευτη δήλωση, να πιάνει πολύ σκληρή δουλειά, σβήνοντας χιλιάδες πρόστιμα. 😛

Τι; Όχι;

Τώρα επιτρέπεται η Πάρνηθα

Πάντως παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον (από νομικής, πολιτικής, κοινωνιολογικής και πολλών άλλων απόψεων) πως ό,τι παράπτωμα συλλαμβάνεται να υποπίπτει ο Πρωθυπουργός πλέον… δεν θα απαγορεύεται. Φαίνεται ότι ένα «ΜΕΑ CULPA» (που ο Ανδρέας το έλεγε παλιότερα για πλάκα), μια «συγγνώμη», κοστίζει τόσο πολύ στο πρωθυπουργικό πρεστίζ, ώστε ο Πέτσας αναγκάζεται να… νομιμοποιεί παραπτώματα.

Πάλι καλά δηλαδή που ο Κυριάκος δεν πέρασε κανένα στοπ, κανένα κόκκινο και (ακόμα χειρότερα) δεν είχε πάνω του κάναν μπάφο να τον «γυρίσει» με τους άλλους έξι (λέμε τώρα), διότι, αλλιώς, ο Στέλιος Πέτσας θα αναγκαζόταν τώρα να ξηλώσει όλα τα στοπ, να πρασινίσει όλα τα φανάρια και να νομιμοποιήσει και τα ναρκωτικά. Άγιο είχαμε.

Τι; Όχι;

Ήδη βλέπω τις ξινές μούρες όσων οργάνων της τάξεως έγραφαν αυτές τις μέρες με υπέρμετρα πατριωτικό ζήλο (νόμιμα όμως, έτσι; να τονιστεί αυτό παρακαλώ. ΝΟΜΙΜΑ) όσους ξεμάκραιναν λίγα μέτρα από το σπίτι τους. Πω πω, κάζο, μιλάμε. Φιάσκο σκέτο!

Τώρα επιτρέπεται η Πάρνηθα

Καλό βραδάκι, Πλεμπαίοι μου. Ραντεβού στα Παρνηθάδικα.

Τώρα επιτρέπεται η Πάρνηθα

******

Δείτε επίσης:

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα