Το Σύντ. Μακρυγιάννη τιμούν οι Μπογδάνος-Πλεύρης (δεν μπορεί φέτος η ΧΑ)

από Αύγουστος Μπλανκί
Κάθε παράταξη τιμά τους ήρωές της. Και, επειδή φέτος η Χρυσή Αυγή βρίσκεται δυστυχώς καταδικασμένη εις τας φυλακάς Κορυδαλλού, τη μνήμην των ηρωικώς πεσόντων χωροφυλάκων του Συντάγματος Μακρυγιάννη, αλλά και των γενναίων και λεβεντών χιτών που έδωκαν το αίμα των για να απελευθερωθεί η Ελλάς από τα θανάσιμα δεσμά του εαμοκομμουνισμού και των συνοδοιπόρων του, ανέλαβαν να τιμήσουν οι θαρραλέοι βουλευταί της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Θάνος Πλεύρης. Εύγε εις τους δύο άνδρας!

Μπογδάνος – Πλεύρης τιμούν το Μακρυγιάννη

Επιτέλους. Δύο γενναίοι άνδρες που αποφάσισαν να αντισταθούν στις «κατσαρίδες». Στην ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Εδώ ο Όρκος των Ηρώων που έσωσαν την χώραν εκ του μιαρού εαμοληστοκομμουνιστοσυμμοριτισμού.

Μπογδάνος - Πλεύρης τιμούν το Μακρυγιάννη

Μπογδάνος – Πλεύρης τιμούν το Μακρυγιάννη

Σίγουρα βεβαίως θα υπάρξουν αντίθετες γνώμες, ίσως και γνώμες αποδοκιμασίας, ακόμη και εκ των έσω, δηλαδή από το εσωτερικό της ΝΔ. Παρ’ όλες όμως τις αντιδράσεις που ίσως σημειωθούν από ορισμένους πιο μετριοπαθείς και κεντρώους νεοδημοκράτες, ήταν πολύ θετικό το ότι οι δύο αυτοί άνδρες αποφάσισαν να προτάξουν τα στήθη των ενώπιον των σύγχρονων εαμοκομμουνιστών. Των κατσαριδών.

Εμείς, ως Πλέμπα, για όσους αντιδράσουν ή δηλώσουν ότι οι δύο γενναίοι βουλευταί της ΝΔ βρίσκονται «εκτός γραμμής», έχομεν να είπωμεν μόνον το εξής: ξυδάκι.

Μπογδάνος – Πλεύρης τιμούν το Μακρυγιάννη

Τι; Πώς; Ίσως να (αναγκασθεί να) αντιδράσει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός; Να ρυμουλκηθεί από τον μιαρόν ΣΥΡΙΖΑ στο να κάνει μια δήλωση αποδοκιμασίας διότι έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν πολλάκις εναντίον του εθνικού διχασμού;

Τότε ένα μεγάλο εύγε, ένα μεγάλο μπράβο είναι εκείνον το οποίον αξίζει εις τους δυο τολμηρούς βουλευτές που αντετάχθησαν ακόμη και εις τας παλαιοτέρας αυτάς παραινέσεις Κυριάκου για λήθη εις το παρελθόν. Δεν θα περάσει ο κομμουνισμός!

Στη φωτ. δύο νεαροί λεβέντες χίται (φωτογραφία επιχρωματισμένη από Christos Caplanis).

Μπογδάνος - Πλεύρης τιμούν το Μακρυγιάννη

Σημείωσις: Ο εξ αριστερών μάλλον τα είχε τσούξει λίγο προτού ποζάρει για να απαθανατιστεί, ωστόσο τούτο δεν έχει καμίαν σημασίαν. Ο ηρωισμός διακρίνεται εντόνως εις το βλέμμα του νεαρού χίτου μαχητού. Του ήρωος αντικομμουνιστού μαχητού.

Μπογδάνος – Πλεύρης

Ως Σατιρικόν Πρακτορείον Ειδήσεων δεν έχομεν να προσθέσουμε έτερον τι παρά μόνον τούτο εδώ:

ΕΥΓΕ, ΘΑΝΕ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!

Η ΕΛΛΑΣ σάς ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ!

Μπογδάνος - Πλεύρης τιμούν το Μακρυγιάννη

Μπογδάνος – Πλεύρης τιμούν το Μακρυγιάννη

Δείτε επίσης:

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα