Άδωνις: «Σωστά άργησε το lockdown: τώρα βλέπουν τους νεκρούς και τηρούν τα μέτρα» (video)

από Αύγουστος Μπλανκί
Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη (για μια ακόμη φορά) η τρισαγαπημένη μας αναπτυξιακή υπουργάρα, για την οποία δεν ξέρει κανείς αν θα πρέπει να γελάσει ή να αρχίσει να κλαίει (γοερά κιόλας). Αυτή τη φορά ο Μπουμπούκος είπε επί λέξει (όπως θα δείτε και στο βίντεο): «Αν κάναμε την καραντίνα πριν από τα κρούσματα, θα δεχόμασταν κριτική “ότι καταστρέφουμε την οικονομία χωρίς να έχουμε ιό” και δεν θα ακολουθούσαν κιόλας. Ένας από τους λόγους που τηρείται η καραντίνα είναι ότι βλέπουν τώρα τους νεκρούς και φοβούνται». Τι να πει κανείς…

Άδωνις: Βλέπουν τους νεκρούς και φοβούνται

Δηλαδή, με λίγα λόγια, για να κάνουμε και μια μίνι μετάφραση, αν δεν είχαμε νεκρούς, ο κόσμος ΔΕΝ θα φοβόταν, ΔΕΝ θα πρόσεχε και άρα θα είχαμε νεκρούς.

Επομένως, καλύτερα που περιμέναμε λίγο, για να έχουμε νεκρούς. Τώρα πια ο κόσμος φοβάται, προσέχει και έτσι δεν έχουμε νεκρούς.

Άδωνις: Βλέπουν τους νεκρούς και φοβούνται

Άδωνις: Βλέπουν τους νεκρούς και φοβούνται

Πλάκα πλάκα, αυτό είπε απέξω απέξω η δισλατρεμένη μας υπουργάρα και ευθύς αμέσως ό,τι απέμεινε στους αιώνες από τα οστά των Καντ και Χέγκελ άρχισε να τρίζει με θόρυβο. ΚΡΙΤΣ-ΚΡΙΤΣ! ΚΡΑΤΣ-ΚΡΑΤΣ!

******

Τι άλλο να σχολιάσουμε εμείς ως Σατιρικό Πρακτορείο Ειδήσεων;

*********

Ουδέν (έτερον) σχόλιον. Καλό απόγευμα, Πλεμπαίοι μου.

Άδωνις: Βλέπουν τους νεκρούς και φοβούνται

********

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα