Άδωνις: Έκραξε τους Θεσ/νικείς και κοντεύει να προκαλέσει… εμφύλιο μες στη ΝΔ (Video)

από Αύγουστος Μπλανκί
Στον… παλιοχαρακτήρα των κατοίκων της συμπρωτεύουσας απέδωσε η αναπτυξιακή υπουργάρα μας τα αυξημένα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την μήνιν της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία απάντησε στον Μπουμπούκο μας με ένα ευγενικό, πλην όμως αρκούντως επιτιμητικό τουίτ. Μαίνεται άραγε κανένας μίνι εμφύλιος μες στο εσωτερικό της ΝΔ ύστερα από τις δηλώσεις του Αδώνιδος;

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

Επανήλθε δρυμύτατος! Αυτός ο άνθρωπος φαίνεται ότι δεν μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά τον στόμα (αρσ.) του, με συνέπεια ουκ ολίγες φορές να αναγκάζεται να επανέρχεται για να ανακαλέσει, με τα γνωστά «δεν είπα αυτό», «η φράση μου παρεξηγήθηκε», για την περίπτωση τώρα ίσως πει «εγώ αγαπώ τους Θεσσαλονικείς» κλπ κλπ., ίδωμεν. Αυτή τη φορά ωστόσο, σύμφωνα με κακές γλώσσες εκπορευόμενες εκ της Νύμφης του Θερμαϊκού, ήταν υπέρ το δέον προκλητικός και ίσως να μη τη γλιτώσει τόσο εύκολα με ένα «ΜΕΑ CULPA».

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

******

Τι ακριβώς συνέβη; Μετά τους πρόσφατους πανηγυρισμούς του για το ότι «η Ελλάδα από πλευράς νεκρών τα πηγαίνει 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο», αλλά και τη φοβερή και τρομερή του ρήση «αν δεν δουν νεκρούς, δεν τηρούν τα μέτρα», ο Μπουμπούκος μας επανήλθε με νέες, ρηξικέλευθες δηλώσεις. Αυτή τη φορά απέδωσε την έξαρση του κορωνοϊού που σημειώνεται στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας κατευθείαν στον… χαρακτήρα των Θεσσαλονικέων.

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή την Τετάρτη, επέρριψε (για μία ακόμη φορά) τις ευθύνες στους… πολίτες για την τραγική κατάσταση που βιώνει η Θεσσαλονίκη.

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

Συγκεκριμένα, όπως θα είδατε και στο βίντεο, είπε: «Εάν ετηρούντο τα μέτρα δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Ο λόγος ο κυριότερος που φτάσαμε εδώ είναι γιατί δεν τηρήθηκαν επαρκώς τα μέτρα».

Και σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί τα μέτρα τηρήθηκαν στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη, απάντησε: «Eίναι και θέμα του χαρακτήρα του κόσμου καμιά φορά…».

Και συνέχισε αφηγούμενος ένα δικό του βιωματικό: «Όταν πήγα στην ΔΕΘ με τον κ. Μητσοτάκη θυμάμαι που προσκλήθηκα σε ένα εστιατόριο το βράδυ, μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού. Ήταν κάποιοι βουλευτές που με είχαν καλέσει σε τραπέζι σ’ ένα εστιατόριο.

»Όταν έμπαινα μέσα στο εστιατόριο ήρθε ο ιδιοκτήτης να με καλέσει με χαρά, που πήγε εκεί ο υπουργός στο εστιατόριο (σ.σ.: LOL), αλλά εγώ είδα ξαφνικά σκηνές ο ένας πάνω στον άλλον, σαν να μην υπάρχει COVID, σαν να μην υπάρχει τίποτα.

»Σοκαρισμένος, του λέω “άνθρωπέ μου, πρέπει να σου κλείσουν το μαγαζί, γιατί είστε έτσι;”.

»Περίπου γελώντας, αυτός μου λέει: “Mα έτσι όλοι είμαστε εδώ”. Και σηκώθηκα κι έφυγα, και μάλιστα ειδοποίησα την υπηρεσία λέγοντας: “Ρε παιδιά, κάνετε ελέγχους στη Θεσσαλονίκη;”.

»Ο ένας πάνω στον άλλον κι ήμασταν στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, ζούσαν σαν να μην υπάρχει COVID. Δεν πίστευαν ότι υπάρχει ο ιός, φαντάζομαι. Tο πιο πιθανό».

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

******

Αντιδράσεις από το εσωτερικό της ΝΔ

Όπως ήταν φυσικό, ύστερα από αυτές τις δηλώσεις, θα επακολουθούσαν αντιδράσεις. Πρώτη πρώτη αντέδρασε η Αδροδιτάρα μας, η οποία απάντησε με ένα ευγενικό μεν, αλλά κοφτό τουίτ στον αντιπρόεδρο της καρδιάς μας. Βέρα Σαλονικιά γαρ.

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

Ώπα! Ώπα ώπα. «Τόσο χάλια συγκοινωνίες και τόσο ελλιπής αστυνόμευση» έγραψε; Είδα καλά; Τι σημαίνει αυτό; Καρφώνει εμμέσως πλην σαφώς Καραμανλή και Χρυσοχοϊδη η Άφρο της καρδιάς μας;

Αχ, άναψε φωτιές πάλι αυτός ο Άδωνις και ίσως τώρα αναφλεγεί λίγο και από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Τα τοπικιστικά σχόλια μπορεί να πυροδοτήσουν εκρηκτικές αντιδράσεις.

Πάντως εσύ, Αφροδίτη μου, μην ανησυχείς τόσο πολύ. Μες στα λεωφορεία δεν κολλάει, το έχει πει πολλάκις η κυβέρνηση. Και εξάλλου τι να κάνουμε; Να γεννήσουμε λεωφορεία; 😛

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

******

Όσον αφορά δε την αστυνόμευση, τα ‘χει πει ο Μιχάλης της καρδιάς μας και (επίσης) αδίκως ανησυχείς: δεν κολλάει σε εξωτερικούς χώρους. Υπάρχουν ωστόσο λύσεις. Υπάρχουν λύσεις. Όποιος δεν συμμορφώνεται να πυροβολείται αμέσως με πλαστικές σφαίρες. Εκτός αν μετάνιωσες τώρα που το ζήτημα αφορά κι εσένα, και δεν θέλεις πια πλαστικές σφαίρες αλλά μια… ισορροπία μεταξύ δημοκρατίας και αστυνομοκρατίας. Τι; Όχι; 😛

Εν τούτοις, δεν είναι καθόλου πρέπον να βγαίνεις και να κάνεις τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις, καρφώνοντας εμμέσως πλην σαφώς κορυφαίους υπουργούς. Τι θες δηλαδή; Ακόμη δεν βγήκες βουλευτίνα, να προκαλέσεις μίνι εμφύλιο μες στο εσωτερικό του κόμματος; Ήμαρτον. Μην είμαστε και πλεονέκτες. Μην είμαστε και πλεονέκτες.

Ώπα; Έχουμε και απειλές προς την Άφρο;

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

Ουπς. Εδώ δεν έχουμε απλώς απειλές, αλλά ένα ωραιότατο εμφύλιο… μαλλιοτράβηγμα (ευκαιρία τώρα που ανοίγουν και τα κομμωτήρια).

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

Τι εννοείτε, κυρία/δεσποινίς μου; Είναι κακό το ντακφέις; 😛 Ποινικοποιείτε το ντακφέις;

Σμααααααατς. Σματς κι από εμάς, Αφροδίτη μου. :*

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

Αντιδράσεις στον Άδωνη και από άλλα… φιλελεύθερα στρώματα (για άλλα ζητήματα)

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στον Αδώνιδα δεν επετέθη χθες μόνο η Αφροδιτάρα μας, αλλά και ο επικεφαλής της ΔΗΞΑΝ Θάνος-Γλαύκος Τζήμερος, για διαφορετικούς λόγους ωστόσο. Εμείς, ως Σατιρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σας βάζουμε το επίμαχο τουίτ μέσα από το σαγηνευτικό φίλτρο μιας μεγάλης θαυμάστριας του Αδώνιδος. Εκείνης που την έπεσε πριν στην Άφρο. 😛

Ο Άδωνις κράζει τους Θεσσαλονικιώτες

Παραθέτουμε κι άλλο ένα τουίτ από τον Θάνο-Γλαύκο Τζήμερο, προκειμένου να δείτε πιο ολοκληρωμένα τον συλλογισμό του αλλά και για ποιους λόγους επετέθη στον Αδώνιδα.

******

Αν ισχύει πάντως αυτό που προσάπτει στον Αδώνιδα ο Θάνος-Γλαύκος (ότι ανοίγει δηλαδή τα βιβλιοπωλεία για να ικανοποιήσει τη συντεχνία του ή, έστω, την πρώην συντεχνία του αν δεν διατηρεί τώρα πια βιβλιοπωλείο), τότε θα πρέπει να βρούμε ποιος είναι ο… κομμωτής υπουργός (ή κάποιος από το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον) που ανοίγει τα κομμωτήρια για να ικανοποιήσει τη δική του συντεχνίαχαχαχα. Τι; Όχι;

Ποιος είναι ο/η κομμωτής/κομμώτρια υπουργός οέ οέ; Βρείτε τον/την και κερδίστε π(ε)λούσια δώρα. Θέλω να δω τα σχόλιά σας στο fb.

Πληβείοι μου, να έχετε ένα καλό Σ-Κ και, αν τυχόν διαπιστώσετε μες στο Σ-Κ ότι είστε τίποτε παλιοχαρακτήρες, να το προσέξετε. Να μην είστε παλιοχαρακτήρες. Να μην είστε. Να είστε καλοί χαρακτήρες, σαν την Αντιπροεδράρα της καρδιάς μας, και να ζητάτε πάντα «συγγνώμη» όταν δεν ελέγχετε τον στόμα (αρσ.) σας. Ουπς. Να τες και οι «συγγνώμες» που λέγαμε πριν. Να τες, έφτασαν.

*************

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα