Σοκ: Ακύρωσαν εμβολιασμούς υγειονομικών για να εμβολιαστούν στη θέση τους… υπουργοί

από Αύγουστος Μπλανκί
Αναβλήθηκε «επ’ αόριστον» προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ώστε να εμβολιαστούν στη θέση τους… ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης.

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

Τι να πει κανείς. Το θράσος μερικών Πλεμπαίων δεν έχει όρια. Αντί να δώσουν από μόνοι τη σειρά τους στους κυβερνητικούς και στους πολιτευτές μας, τους εθνοπατέρες μας, ώστε να εμβολιαστούν εκείνοι πρώτοι συμβολικά (το «συμβολικά» το τονίζω) προκειμένου να πειστεί μετά να εμβολιαστεί και ο μέσος Έλληνας, διαμαρτύρονται κιόλας. Διαμαρτύρονται. Άκουσον άκουσον.

Δεν έχω λόγια. Αφού, ρε Πλεμπαίοι, έρχονται σε λίγο 80.000 εμβόλια αεροπορικώς, μάλλον ήρθαν, γιατί βιάζεστε τόσο; Άντρα θέλω, τώρα τονε θέλω…

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

Τι; Πώς; Είστε όλη μέρα μες στον ιό και κινδυνεύετε; Αυτό το αναγνωρίζουμε και θα σας χειροκροτήσουμε άλλη μια φορά από τα μπαλκόνια στις 9.00.

Ο συμβολισμός όμως δεν μπορεί να περιμένει. Είναι εκ των ων ουκ άνευ. Ο εμβολιασμός αυτός που έγινε το πρωί ήταν συμβολικός. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»
Το αριστουργηματικόν μιμίδιον το απαλλοτριώσαμε από τον Kostas Stathopoulos.

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

Για να δούμε όμως τι λέει αναλυτικά το ρεπορτάζ των μαδουραίων.

Προ μεγάλης εκπλήξεως, λέει, βρέθηκαν εργαζόμενοι, υγειονομικοί και γιατροί στο «Σωτηρία» όταν το πρωί ενημερώθηκαν ότι ο προγραμματισμένος εμβολιασμός τους αναβάλλεται επ’ αόριστον ενώ την ίδια στιγμή κατέφθαναν στο νοσοκομείο κυβερνητικά στελέχη με τις κούρσες τους προκειμένου να εμβολιαστούν εκείνοι στη θέση τους.

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ των κατσαρίδων: όπως καταγγέλλει, λέει, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) Παναγιώτης Παπανικολάου (σημ.: γνωστός ακραίος κουμμουνιστής και συνδικαλιστής, ανατριχίλα), ο εμβολιασμός ακυρώθηκε με «άνωθεν εντολή, με ισάριθμους υπουργούς και παρατρεχάμενους να εμβολιάζονται στη θέση των υγειονομικών. Την ίδια ώρα φαίνεται ότι προχωρεί σταθερά ο εμβολιασμός πολλών παραγόντων της κυβέρνησης». Και; Λογαριασμό θα σου δώσουμε;

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

Πφφφ. Σιγά τα ωά. Ανακάλυψες την Αμερική…

Και το ρεπορτάζ των απλύτων καταλήγει ως εξής: Στο «Σωτηρία» εμβολιάστηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος (σημ.: αυτός είχε κοινωνήσει πρόσφατα, δεν χρειαζόταν να κάνει εμβόλιο, δες εδώ όλο το ρεπορτάζ), Πάτροκλος Γεωργιάδης και Μάνος Λογοθέτης.

Μάλιστα. Τώρα δίνουν στεγνά και ΟΝΟΜΑΤΑ οι κουκουλοφόροι της αριστεράς! Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά.

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

Εν τω μεταξύ, άλλος γνωστός κουκουλοφόρος, πόσταρε τα εξής: Πήγαν το πρωί οι υγειονομικοί που είχαν ραντεβού για να εμβολιαστούν και τους εμπόδιζαν ακόμα και να παρκάρουν, γιατί είχαν κρατηθεί ακόμα και οι θέσεις του πάρκινγκ για τους υπουργούς (Κουμουτσάκος, Μηταράκης) και τους στρατιωτικούς, οι οποίοι «έφαγαν» τα 90 εμβόλια που προορίζονταν για το προσωπικό του νοσοκομείου. Υπεύθυνος για το γεγονός είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κάποιος Συρίγος, διευθυντής Γ΄ Παθολογικής, που μαζί με τους υπουργούς και τους καραβανάδες πέρασε και μερικούς δικούς του γιατρούς, εκμεταλλευόμενος ότι υπεύθυνη για τις λίστες ήταν η γυναίκα του, ακυρώνοντας τα προγραμματισμένα ραντεβού των υγειονομικών.

Τι λέτε, ρε μαδουραίοι, τι λέτε. Αυτά ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν γίνονται. Τι φαντασία έχετε. Οργιάζει.

******

Άλλος από εδώ μαδουραίος-α. Θα μας μάθουν, τώρα, και τι είναι «συμβολισμός».

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

Λοιπόν, να το πούμε μια και καλή, ώστε να το καταλάβετε:

Πρώτα γίνεται ο ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ εμβολιασμός, ώστε να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να εμβολιαστεί μετά και η μέση θείτσα που έχει ψεκαστεί και δεν πάει να κάνει το εμβόλιο (εμείς δεν φταίμε, δεν φταίμε εμείς), και ύστερα θα εμβολιαστεί κανονικά και ο υγειονομικός. Δεν βιάζει.

Σ Υ Μ Β Ο Λ Ι Κ Ο, λέμε, ήταν όλο αυτό. Δεν είναι πολιτικοί αυτοί που εμβολιάζονται, ηθοποιοί είναι.

Και δεν πρόκειται για πραγματικά εμβόλια, αλλά για ένα πρόγραμμα πιλοτικής προσομοίωσης εμβολιασμού, κάτι σαν τον Μεγάλο Περίπατο του Κώστα Μπακογιάννη, ένα πράγμα, αλλά στην Υγεία. Δεν θέλαμε όμως να σας αποκαλύψουμε κρατικά μυστικά. Μας αναγκάσατε.

******

Και να σας πω και κάτι ακόμα; Το πάμε, αν θέλετε, και κάπως σαν το περιστατικό «Πατάτα και Καποδίστριας – Καποδίστριας και Πατάτα», αν τυχόν ξέρετε την ιστορία (αν δεν την ξέρετε, βαριέμαι να σας την πω). Ο Έλληνας θέλει και λίγο παραμύθι, το έχει μες στο (ιστορικό) DNA του.

Να, ορίστε, επιτέλους μια ψύχραιμη φωνή. Μια φωνή λογικής. Όποιον έχει σηματάκι ελληνική σημαία στο twitter να τον ακούτε. Εγγύηση.

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

Ορίστε. Έγινε λάθος. Έγινε ένα μικρό λάθος, λέμε. Ένα μικρό λαθάκι στον προγραμματισμό. Όλα θα διορθωθούν.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν κατάλαβα: δικό μας είναι το κράτος, του βάζουμε φωτιά και το καίμε. Λογαριασμό θα σας δώσουμε τι θα κάνουμε και τι θα ράνουμε; Ό,τι θέλουμε θα κάνουμε.

*****

Ωπ. Και άλλη καταγγελία από τους μαδουραίους…

******

Άλλο πάλι και τούτο. Οι μαδουραίοι ψάχνουν όσους από τους δικούς μας εμβολιάστηκαν σήμερα, μπας και βγάλουν, υποτίθεται, λαβράκι. (Όπως έκαναν χθες με τον εκλεκτό παρουσιαστή Γιώργο Ευγενίδη, δες εδώ όλο το ρεπορτάζ.) Τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να βάζουν το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο.

Να μην εμβολιαστεί, ρε μαδουραίοι, ο διοικητής ενός νοσοκομείου; (Έστω και αναπληρωτής.) Να μην εμβολιαστεί; Και δεν κατάλαβα το ειρωνικό για το «35 ετών». Αν είναι ο άλλος άξιος, άριστος, μπορεί να διοικήσει νοσοκομείο και από τα 25. Και από τα 15 ακόμη. (Ο Γιώργος Ευγενίδης στα 17 έγραφε υπέροχα τουίτς.) Δεν είναι θέμα ηλικίας.

Πώς; Τι είναι, λέει; Κουμπάρος του Μ. Βαρβιτσιώτη και του Αντώνη Σαμαρά; Ε, και; Ε, και; Θα μας πείτε τώρα και με ποιους θα κουμπαριάσουμε, ρε αρουραίοι;

******

Ουπς. Κι άλλη μαδουροκαταγγελία. Γεμίσαμε καταγγελίες μαδουραίων. «Το έκανε και η σύζυγος του Κ. Χατζηδάκη». Μωρέ τι μας λες. Η απάντηση είναι πολύ απλή: εφόσον το εμβόλιο το έκανε ο υπουργός, ρε κατσαρίδες, τι νόημα θα είχε να το κάνει μόνο εκείνος και όχι και η γυναίκα του; Tο μισό σπίτι δηλ. θα το κάνει και το άλλο μισό όχι; Σε τι θα ωφελούσε; Όλο το σπίτι πρέπει να το κάνει, για να πιάσει η ανοσία.

*****

Να και ένα άλλο ρυπαρό μαδουραίικο που κυκλοφορεί ευρέως στα σόσιαλ.

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

Μπα; Σοβαρά; Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες (και κυρίως «Νέους Παρθενώνες»…), οι Δανοί τρώγανε βελανίδια. Να πάτε στη Δανία, να πάτε στην Κορέα, αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα Μας. Ανθέλληνες.

*****

Τι; Πώς; Γίναμε ήδη ρεζίλι διεθνώς; Μας έβγαλε το Politico στα μανταλάκια; (Εδώ το link.)

Ακύρωσαν εμβολιασμό γιατρών στο «Σωτηρία»

*******

Σιγά τους κρυφοκομμουνιστές γιεγιέδες του Politico. Άκου, λέει, «Κυριάκος ο νέος Έλβις» (δείτε εδώ το ρεπορτάζ). Βάλε ένα «Κυριάκος, ο νέος Τσώρτσιλ», «ο νέος Μωυσής», «ο νέος Κένεντι», να είναι κάτι σοβαρό, τι ανακατεύεις τραγουδιστές πίστας; Καλά έκανα και δεν το διάβαζα από παλιά…

Τέλος πάντων, χάνω τα λόγια μου με εσάς τους κακόπιστους μαδουραίους. Και στο κάτω κάτω της γραφής, το ‘παμε: δικό μας είναι το κράτος, ό,τι θέλουμε το κάνουμε – το βάζουμε φωτιά και το καίμε.

Εσείς πού πάτε, ρε Καραμήτροι; Χα.

^^^^^

Εν τω μεταξύ, Πλεμπαίοι μου, σήμερα θα πάω κι εγώ να εμβολιαστώ με την κάρτα (φωτ.) – μόλις με ειδοποίησε ο μπατζανάκης μου από την Τοπική.

******

Πού γμτ! Δεν πρόλαβα! Ε, όχι, ρε Κυριάκο. Ε, όχι. Κράτα το λίγο ακόμα…

““““““`

*******

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα