Κυβέρνηση: «Διαδηλώστε ελεύθερα, αρκεί μετά να ψωνίζετε και κάτι απ’ την Ερμού»

από Αύγουστος Μπλανκί
Ο Κυριάκος Έλβις-Κένεντι βρήκε επιτέλους τη χρυσή τομή ώστε καταναλωτές και διαδηλωτές να μην αντιμάχονται ο ένας τον άλλον, αλλά να αλληλοσυμπληρώνονται και να συνεισφέρουν κάτι στην ελεύθερη αγορά.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Απαράδεκτοι εντελώς αυτοί οι μαδουραίοι. Ενώ η Πρωθυπουργάρα μας (τώρα τελευταία κάτι μαδουραίοι τον λένε και Ξώβυζο, ντροπή τους) προσπαθεί, με πρόσχημα την πανδημία, να περάσει στη Βουλή όποιο νομοσχέδιο δεν θα μπορούσε να περάσει ούτε κατά διάνοια κάτω από άλλες συνθήκες, αυτοί βγαίνουν και διαμαρτύρονται και γεμίζουν τον τόπο κορωνοϊό.

Ως εκ τούτου, γεμίσαμε πάλι κορωνοϊό και σήμερα με το κορωνοσυλλαλητήριο, γι’ αυτό και αναγκαζόμαστε τώρα να μετράμε μέρες, όπως τότε με το Εφετείο, να δούμε πόσοι κόλλησαν.

Να, ορίστε. Εδώ τα λέει μια χαρά η Εύα, που το κατέχει βεβαίως άριστα το αντικείμενο, καθότι ο σύζυγος είναι ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ. Αν δεν ξέρει η Εύα, ποιος ξέρει; Ο κάθε άπλυτος μαδουραίος που έχει καμιά δεκαριά ακόλουθους στο τουίτερ και κοκορεύεται;

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Μετά θα ζητάνε ΜΕΘ, ΜΑΦ, νοσοκομεία, λεωφορεία κλπ. Ναι, τώρα θα τα γεννήσουμε.

Και πού θα τα βρούμε ρε τα νοσοκομεία, εφόσον η Ερμού είναι κλειστή και κανείς δεν ψωνίζει; Ως γνωστόν τοις πάσι, η Ερμού τροφοδοτεί τα νοσοκομεία. Αν είναι κλειστή η Ερμού, η δημόσια υγεία υποφέρει. Αυτά είναι γνωστά, τα ξέρουν και τα μικρά παιδιά, για αυτό δεν χρειάζεται να τα τονίζει συνέχεια ο Μάνος και να γίνεται κακός.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Τα πράγματα είναι πια πολύ σοβαρά για να βλέπουμε τον Μάνο να κάνει ατενσιοχοριλίκια και να γίνεται δυσάρεστος ακόμα και στους συμφιλελεύθερους. Μια άλλη εξήγηση (όχι βεβαίως δική μας, αλλά των μαδουραίων) είναι ότι τώρα τελευταία έχει φάει τη σκόνη του Σίλα, και ως γελωτοποιός των αφεντικών κοντεύει να γίνει τριτοτέταρτος. Οπότε προσπαθεί. Δεν συμφωνούμε φυσικά, ο Μάνος έχει τεράστιο (και αυτοφυές) ταλέντο. Ιδού.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Κορωνοσυλλαλητήριο

Πολύ σωστά τα λέει ο Μάνος. Αυτή η χαζο-ΕΕ γιατί να χρηματοδοτεί φαρμακευτικές; Παιδάκια είναι εκεί μέσα; Αυτά τα χαζο-κράτη γιατί να χρηματοδοτούν ιδιωτικές επιχειρήσεις; Ο επιχειρηματίας λεφτά θέλει. Ας πρόσεχε λοιπόν και η χαζο-ΕΕ και τα χαζο-ευρωπαϊκά κράτη που έδωσαν τα λεφτά. Αμ πώς.

Αλλά, για να επανέλθουμε στο θέμα μας, η κυβέρνησή μας δεν είναι παράλογη. Λέει το εξής: Διαδηλώστε, ρε μαδουραίοι, ναι, διαδηλώστε, σας αφήνουμε (δεν μπορούμε εξάλλου να χτυπήσουμε 6.000 άτομα χωρίς πάλι να γίνει της πόπης ειδησεογραφικά, μια φορά την πατήσαμε στο Πολυτεχνείο και δεν την ξαναπατάμε), αλλά ψωνίστε και τίποτε βρε. Ψωνίστε βρε και τίποτε.

Ψωνίστε, ρε απλυταριά, και τίποτα, κυρίως από την Ερμού, για να συνδράμετε, για να βοηθήσετε τα νοσοκομεία μας. Ψωνίστε. Μη γεμίζουμε κορωνοϊό τζάμπα.

Αλλιώς θα σας βγάλουμε έξω με ΚΤΕΟ, ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση. Ξηγιόμαστε. Ή με… ζώδια. Ιχθείς την Τετάρτη, Κριός την Πέμπτη. Η Αφροδίτη στον Ζυγό την Παρασκευή. Διαλέξτε. Ψωνίστε όσο είναι καιρός, να σωθούμε, γιατί ο κορωνοδακτύλιος έρχεται, μόνο αυτό σας λέω. Μην τα θέλετε μονά-ζυγά δικά σας.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Αν δεν ψωνίζετε, ώστε με τους φόρους από τα Ζάρα να φτιάχνουμε και καμιά ΜΕΘ, τότε ο Κυριάκος ή θα φέρει κωρονοδακτύλιο ή θα σας περνάει ΚΤΕΟ ή θα σας βγάζει ανά ζώδιο και ανά ωροσκόπο. Αναλάβετε τις ευθύνες σας, μαδουραίοι.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Πόσο πιο γλυκά να σας το πούμε; Ψωνίστε.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Και επίσης: πόσες φορές να το πούμε, για να το εμπεδώσετε; Άντε άλλη μία, τελευταία.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Εξάλλου, για εσάς, για τη δική σας ευαρέσκεια (ωραία λέξη ε;), καταργήσαμε σκληρούς νόμους της χούντας. Πάει ο παλιός ο νόμος απαγόρευσης των συναθροίσεων μέχρι τριών ατόμων. Τώρα επιτρέπεται πια η κυκλοφορία μέχρι και 99 ατόμων! Και αν ψωνίζεις, επιτρέπεται και πάνω από 100 άτομα! Τι άλλο θέτε πια;

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Τι; Πώς; Διαστρεβλώνω την είδηση; Δεν είναι έτσι η είδηση; Και πώς είναι, ρε μαδουραίοι;

Κορωνοδιαδήλωση

Χαχαχαχα. Σιγά μην είναι έτσι η είδηση. Τι βλακείες διαβάζετε, ρε; Τι fake news είναι αυτά; Να πώς είναι η είδηση.

Κορωνοδιαδήλωση

Και εδώ η διευκρινιστική.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Κόψτε λοιπόν, μαδουραίοι, τα fake news και να βάζετε σωστά τις ειδήσεις.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Εν τω μεταξύ, χθες κάποιοι σύντροφοι καταναλωτές έφτιαξαν ένα υπέροχο αφισάκι για να μποϊκοτάρουν το σημερινό κορωνοσυλαλλητήριο. Ιδού. Αγγίζει την τελειότητα.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Κορωνοσυλλαλητήριο

Ως εκ τούτου, κι εμείς ως Πλέμπα, δεν μπορούσαμε ύστερα από αυτό να μείνουμε αμέτοχοι. Φτιάξαμε κι εμείς μια αφίσα, για να σαμποτάρουμε τη μεγάλη κορωνοδιαδήλωση μπας και δεν πετύχει, αλλά μας πολέμησαν τα συμφέροντα, το κατεστημένο, η ηγεμονία της αριστεράς, και τελικά δεν δημοσιεύτηκε.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Κορωνοδιαδήλωση

Κατά τα άλλα, ως φτωχός αλλά τίμιος οικογενειάρχης και ψηφοφόρος Κυριάκου, νιώθω την ανάγκη να πω ότι μερικοί δικοί μας, στην Αστυνομία μας, στα Υπουργεία, στην κυβέρνηση, αλλά και γενικά στο κόμμα, από επικοινωνία δεν το έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ.

Τι ανακοίνωση είναι αυτή, βρε συναγωνιστές; Είναι σαν να ομολογούμε ότι τα επεισόδια τα προκαλούμε ΕΜΕΙΣ, ως κυβέρνηση και ως αστυνομία. Έλεος. Κυριάκο, διόρθωσέ τη – με εντολή σου. Με εντολή Μητσοτάκη. Τα επεισόδια τα προκαλούν οι μαδουραίοι, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

****

Τέλος, να πούμε ότι αξίζει να επισημανθεί ότι το όριο των 100 ατόμων ανά κορωνοσυλλαλητήριο το πρότεινε η Επιτροπή. Ναι, η γνωστή Επιτροπή Τσιόδρα – ανεξαρτήτως αν ο Βατόπουλος ήταν από χωριό και δεν ήξερε τίποτα.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Τελικά όμως ούτε και ο Μαγιορκίνης ήξερε τίποτα – και αυτός από χωριό φαίνεται ήταν. Τότε ποιος ήξερε γμτ; Και ποια Επιτροπή τελικά το εισηγήθηκε αυτό το μέτρο; Γενικώς έγινε ένα μπάχαλο μ’ αυτό το πράγμα.

Κορωνοδιαδήλωση

Ο χαμός! Ο χαμός! Και ναι και όχι. Και όχι και ναι. Τι συνέβη εδώ; Μα αφού ο Σταύρος ο Μπαλάσκας (υπεύθυνος άνθρωπος) ορκιζόταν, ναι, ορκιζόταν, ότι το μέτρο το εισηγήθηκε η Επιτροπή, τι «ναι» και «όχι» είναι αυτά;

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Πραγματικά θα εκρηγνυόταν ο εγκέφαλός μας αν δεν τύχαινε να διαβάζαμε αργά το βράδυ (γιατί πάντοτε διαβάζουμε τον αντίπαλο) ένα ρεπορτάζ των μαδουραίων της Αυγής (ανατριχίλα…), όπου επιτέλους μπαίνουν κάπως τα πράγματα στη θέση τους.

Το μέτρο λοιπόν του ορίου μέχρι 100 ατόμων ΔΕΝ το πρότεινε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, αλλά μια άλλη επιτροπή, η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας, στην οποία βρίσκονται γενικοί γραμματείς υπουργείων, ο Αρκουμανέας, δικά μας γαλάζια παιδιά και ο… Σωτήρης ο Τσιόδρας (συγκίνησις).

Πείτε το, βρε συναγωνιστές και συνκαταναλωτές, επιτέλους. Τι μας τα κρατάτε κρυφά τέτοια ευχάριστα νέα; Πείτε μας ότι έχουν παρεισφρήσει μες στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων κομμουνιστές και εαμοσυμμορίτες και ότι δεν την εμπιστεύεστε πια, για αυτό και φτιάξατε άλλη, στην οποία όμως είναι μέσα ο Σωτήρης (πάντα ο Σωτήρης), να ξέρουμε, να μην την εμπιστευόμαστε κι εμείς.

Πείτε μας ότι η Επιτροπή δεν είναι μία, αλλά… δύο. Δύο είναι οι Επιτροπές. Η καλή είναι αυτή με μόνο γιατρό τον Σωτήρη μέσα. Δείτε στο link όλες τις λεπτομέρειες.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes

Επιτέλους, βρέθηκε μιαν άκρη. Θα έσκαγα. Μπαμ.

Αυτά, Συμπλεμπαίοι μου καταναλωτές, και για σήμερα. Ελπίζω να καλύψαμε, ως Σατιρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όλο το ρεπορτάζ των δύο αυτών εκρηκτικών ημερών. Θα είμαστε σταντμπάι, που λένε, για να σας ενημερώνουμε καθημερινά για τα ψώνια σας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως μπέρδεμα, κανένα απολύτως κομφούζιο, με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Διότι: Όποια και αν είναι η ερώτηση, η απάντηση είναι ΨΩΝΙΣΤΕ.

Συλλαλητήριο για την Παιδεία memes
Από την ομάδα ΒΑΘΥ LUBEN

Κορωνοδιαδήλωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα